Δανδουλάκη-Χαϊκάλης: τι μπήκε ανάμεσα τους; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:46
22/6/2012

Δανδουλάκη-Χαϊκάλης: τι μπήκε ανάμεσα τους;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της εκπομπής “Πρωινό mou” και μίλησε για πολλά πράγματα αλλά ο Γιώργος Λιάγκας ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει και για το πώς βλέπει το γεγονός ότι ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία τους και να το γυρίσει στην πολιτική

Το όλο θέμα ξεκίνησε από το αν πρέπει οι ηθοποιοί να βάζουν υποψηφιότητα και έτσι φτάσαμε στην υποψηφιότητα του Χαϊκάλη: «Δεν το είχε συζητήσει. Ήταν ξαφνική η απόφαση του Παύλου. Μας ξάφνιασε όλους. Γιατί ήμασταν οργανωμένοι να κάνουμε δουλειά μαζί, αλλά η ζωή έχει αυτά τα απρόβλεπτα κι επειδή η ανατροπή στη ζωή μας είναι μια καθημερινότητα πάρα πολύ σκληρή και από την άλλη μπορεί να είναι πολύ γοητευτικό για τον Παύλο να μπει σε μια καινούργια διαδικασία και ίσως να ήταν καλό για όλους μας»,είπε η ηθοποιός. Αυτό μπορεί να έφερε λίγο τα πάνω-κάτω στα σχέδια της αλλά όλα γίνονται για καλό όπως λέει: «Δεν το λέω αυτό στον εαυτό μου σαν κομπρέσα για να παρηγορηθώ. Όχι… παρά είναι μεγάλο το σημάδι για να μην είναι για καλό μου»,είπε η Κάτια.


Η Κάτια είπε ότι το να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη. «Δε θα ήθελα αυτό να δημιουργήσει μια κακή αίσθηση. Πιστεύω ότι κανέναν δεν μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι. Περάσαμε έναν ευτυχισμένο χειμώνα, ήταν εξαιρετικός σ’ αυτό που έκανε, περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα όταν πήρε την απόφαση να μας αφήσει, γιατί κινδυνέψαμε να μην πάμε πουθενά, αλλά είμαστε πάρα πολύ ευτυχείς που ένας επίσης εξαιρετικός ηθοποιός, ο Χ. Χατζηπαναγιώτης δέχτηκε με λαχτάρα τον ρόλο», είπε η Κάτια που όπως φαίνεται την πίκρανε η στάση του Χαϊκάλη.

Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ