Δανδουλάκη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:36
25/6/2013

Δανδουλάκη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λένε ότι «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» και το αυτό συνέβη και με την Κάτια Δανδουλάκη.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Η αγαπημένη ηθοποιός όλο τον χειμώνα έτρεχε για να προλάβει τις δουλειές της σε Ελλάδα και Κύπρο με αποτέλεσμα να πάθει βαριά μορφής υπερκόπωσης και για έναν μήνα να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο!

 «Τον τελευταίο καιρό τσακίστηκα. Έκανα χίλια πράγματα μαζί. Το “Βαλς με δώδεκα θεούς” με γονάτισε. Ήμουν κάθε τόσο σε ένα αεροπλάνο. Απίστευτες ημέρες άυπνη. Έπαθα υπερκόπωση» αποκαλύπτει.

Τώρα, τηρεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών που της συνέστησαν ξεκούραση και ήδη έχει ξεκινήσει τις μακράς διαρκείας διακοπές, που τόσο είχε ανάγκη.

«Η ζωή είναι οι απλές, καθημερινές στιγμές μας. Κι αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι απόλυτη ηρεμία. Μου το σύστησαν άλλωστε και οι γιατροί. Κι αυτό κάνω. Ξεκουράζομαι και ηρεμώ. Κάνω αυτό που έχω ανάγκη. Διακοπές διαρκείας. Πήγα στην Κρήτη και τώρα θα πάω σε φίλους που έχουν κάποιο σπιτάκι σε ερημιά, θα κοιμάμαι ατελείωτα και θα ξεκουράζομαι»

 

Πηγή: Real News

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ