Δανδουλάκη: «Δεν ήθελα να δω άνθρωπο και δεν ήθελα να μπω στο μπάνιο» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:49
3/3/2017

Δανδουλάκη: «Δεν ήθελα να δω άνθρωπο και δεν ήθελα να μπω στο μπάνιο»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, μίλησε στην  κάμερα της εκπομπής  Happy Day για τις δυσκολίες που πέρασε και ανάμεσα σε άλλα συζητησε και την δύσκολη περίοδο που πέρασε κατάθλιψη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Είχα φτάσει να πάθω κατάθλιψη πριν τρία χρόνια, για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν ήξερα τι σήμαινε αυτή η λέξη. Νομίζω ότι ήταν αποτέλεσμα φοβερής υπερκόπωσης γιατί μετά που έχασα δικούς μου ανθρώπους άρχισα να δουλεύω με διπλούς ρυθμούς, πάντα δούλευα σκληρά στη ζωή μου.

Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι αυτό δεν είναι κάτι φυσιολογικό γιατί εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα κλειστώ στο σπίτι και θα κοιτάω το ταβάνι. Κι όμως δεν ήθελα να δω άνθρωπο και δεν ήθελα να μπω στο μπάνιο, φοβόμουν ότι θα πνιγώ. Κι εκεί κατάλαβα ότι κάτι μου φταίει και πήγα στο γιατρό», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ