Βρήκαν τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:17
23/2/2012

Βρήκαν τους δολοφόνους του Μπάμπη Λαζαρίδη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και φαίνεται ότι το θρίλερ φτάνει στο τέλος του. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των πληρωμένων δολοφόνων και αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη μυστική αποστολή

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και φαίνεται ότι το θρίλερ φτάνει στο τέλος του. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των πληρωμένων δολοφόνων και αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη μυστική αποστολή των διωκτικών αρχών σε χώρα των Βαλκανίων.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, μετά από εντατικές έρευνες οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά στον ηθικό αυτουργό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος και γνωρίζουν ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονική επίθεση. Ο εντολέας της εκτέλεσης είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την νύχτα και είχε διαφορές με τον επιχειρηματία. Μάλιστα, τον είχε προειδοποιήσει, αλλά εκείνος τον αγνοούσε.

«Η άκρη του νήματος έχει βρεθεί. Πλέον μας μένει να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι, ώστε να φτάσουμε στην άκρη του λαβύρινθου και στους ανθρώπους που εκτέλεσαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη, και κυρίως τον ηθικό αυτουργό αυτής της δολοφονίας», λέει αστυνομικός στην εφημερίδα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ