Βρέθηκε ολόκληρος θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:09
26/2/2016

Βρέθηκε ολόκληρος "θησαυρός" στο κινητό του Παντελίδη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσε έντονα μία φήμη – μάλιστα είχε αναπαραχθεί και από τηλεοπτικές εκπομπές – ότι τη μέρα του που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, είχε γίνει πλιάτσικο στα προσωπικά αντικείμενα του που βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος. 

Ανάμεσα σε αυτά φέρεται να ήταν και το κινητό του. Μάλιστα, η επίσκεψη του αδελφού του στη ΓΑΔΑ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (22/2) ενίσχυσε τις φήμες ότι άγνωστοι έχουν στην κατοχή τους το κινητό του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

 

Ωστόσο, το κινητό του Παντελίδη βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας του, ενώ όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, σε αυτό κρύβεται ένας μουσικός “θησαυρός”!

 

Συγκεκριμένα, οι γονείς του ανακάλυψαν ότι ο Παντελής είχε αποθηκεύσει περισσότερα από 200 τραγούδια του!!! Εξάλλου, έγραφε ο ίδιος τα τραγούδια του, στίχους και μουσική. Και κάθε φορά που του ερχόταν η έμπνευση, ηχογραφούσε τις μελωδίες και τα λόγια στο κινητό του.


 

Επίσης, το δημοσίευμα διαψεύδει κατηγορηματικά τη φήμη που κυκλοφορεί και θέλει την οικογένεια του Παντελίδη να δίνει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του στον κολλητό του, τον Αντώνη Ρέμο. Άλλωστε, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, είναι πολύ νωρίς για εκείνους να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ