Βουτσάς: Αυτό το νυφικό θα φορέσει η σύντροφός του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:45
25/2/2016

Βουτσάς: Αυτό το νυφικό θα φορέσει η σύντροφός του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα σκαλιά του δημαρχείου θα ανέβουν το Σάββατο (27/2) ο Κώστας Βουτσάς και η σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού. Μάλιστα, η τελευταια φρόντισε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους με post στο Facebook Πότε και πού θα γίνει ακριβώς ο γάμος τους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Γενικά, το ζευγάρι - που σε λίγους μήνες θα γίνουν και γονείς - αδημονεί για τη μεγάλη μέρα που θα ενώσει τις ζωές του στο δημαρχείο της Αθήνας. Και μέχρι να φτάσει η μέρα αυτή, δίνουν συνεντεύξεις σε εκπομπές και φωτογραφίζονται με το νυφικό! 

 

Αυτή την εβδομάδα, το περιοδικό ΟΚ φιλοξενεί το ζευγάρι, που για ακόμα μια φορά μιλά για τη σχέση του. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά η νύφη για πρώτη φορά αποκαλύπτει το νυφικό που θα βάλει. πρόκειται για ένα λιτό λευκό νυφικό σε σχήμα... ανάποδου κρίνου. Και δε φαίνεται και η κοιλιά της νύφης, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ