Βόσσου: Στην αστυνομία η κόρη της για απειλές που δέχεται! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:50
6/10/2015

Βόσσου: Στην αστυνομία η κόρη της για απειλές που δέχεται!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου την γνωρίσαμε πέρυσι στον δεύτερο κύκλο του The Voice. Η νεαρή τραγουδίστρια διαθέτει μία υπέροχη φωνή, ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του show και για μέρες μετά τον αποκλεισμό της, η περίπτωση της μας απασχόλησε αρκετά. 

Τώρα, η κόρη της Βόσσου μάς απασχολεί και πάλι, αφού μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα. Και αποκάλυψε, επίσης, ότι κατέφυγε στην αστυνομία, ενώ το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη!

 

«Αχ πόσο θα ήθελα να βγάλω δημόσια το μήνυμα που έλαβα προχθές και πάλι από αυτόν τον εξαιρετικό "κύριο", αλλά δεν είναι της ώρας… Αλήτικες απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και πολλά άλλα. Επειδή, λοιπόν, κάποιοι από εδώ του μεταφέρουν αυτά που γράφω και, μάλιστα, όπως εκείνοι νομίζουν, ας του πουν λοιπόν πως ήδη η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει το έργο της. Φυσικά δεν θα μπορέσουν εύκολα να τον βρουν στην IBIZA που μένει (εδώ σκάνε στα γέλια), αλλά να είναι σίγουρος πως το μόνο που μου προκάλεσε με το μήνυμα του είναι ακόμα μεγαλύτερη λύπηση για το άτομο του και πολλά γέλια... Στην αστυνομία δεν πήγα από φόβο, πήγα μόνο και μόνο γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν... Επίσης, επειδή τα ψυχολογικά του δεν είναι και πολύ καλά, υπάρχουν και κλινικές!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ