«Βόμβα» από την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ξανανοίγω την υπόθεση, γιατί...» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:27
28/9/2016

«Βόμβα» από την αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ξανανοίγω την υπόθεση, γιατί...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε το 2008 και ακόμα δεν έχει πέσει φως στην υπόθεση και δεν έχει βρεθεί ποιοι κρύβονταν πίσω από το συμβόλαιο θανάτου του γνωστού επιχειρηματία.

Σε νέα της συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo, η αδερφή του, Λίζα, αποκαλύπτει πως επιθυμεί να ανοίξει ξανά τον φάκελο δολοφονίας.

«Δεν θα σταματήσω να ψάχνω την υπόθεση δολοφονίας του αδελφού μου, αν δεν βρω τον εντολέα και τους εκτελεστές με τα καλάσνικοφ. Θα τους ψάχνω μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ο Μπάμπης έφυγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι. Ξανανοίγω την υπόθεση, γιατί, ναι, υπάρχουν καινούργια δεδομένα. Θα ζητήσω εκ νέου καταθέσεις από τους μάρτυρες. Και υπάρχει λόγος που σας το λέω αυτό» 

 

Και συνεχίζει:

«Πονάω για τον αδελφό μου. Θέλω να δω τις καταθέσεις και τι κατέθεσαν. Υπάρχουν κάποια στοιχεία, αλλά δεν θα τα δημοσιοποιήσω αυτή την ώρα. Ξέρω καλά ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν για τη δολοφονία του Μπάμπη. Υπάρχουν και άτομα που έχουν “συμμετοχή” στο να ξέρουν το τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Αυτά τα κοντινά του πρόσωπα θα κληθούν εκ νέου, ώστε να δώσουν και νέες καταθέσεις».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα εάν αναφέρεται στην τελευταία σύντροφο του αδερφού της, Αγγελική Ηλιάκη ή την πρώην σύζυγό του, Πόπη Μαλλιωτάκη, η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη απάντησε: 

«Η Πόπη δεν έχει καμιά ανάμειξη με τη δολοφονία, ούτε και γνώριζε το παραμικρό. Είχαν χωρίσει. Το άλλο όνομα το είπατε εσείς. Δεν θα ονομάσω εγώ. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια άτομα που έμεναν μαζί του στη σουίτα, στη Βούλα. Αυτά τα άτομα θα καλέσει ο εισαγγελέας για νέες καταθέσεις. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν μπορεί ο αδελφός μου να είναι σε ένα ξενοδοχείο για δύο μέρες, να επικαλείται ότι το σπίτι είναι έτοιμο για να καθίσει και “εσύ” να παρατείνεις τη διαμονή του άλλη μία μέρα στο ξενοδοχείο! Δεν μπορεί για έναν άνθρωπο (ο Μπάμπης) που είναι σε ένα ξενοδοχείο και δεν το γνωρίζει ούτε και η μάνα του, ούτε και οι αδελφές του, να το γνωρίζει ο δολοφόνος του! Αυτά και μόνο τα πράγματα με βάζουν σε πολλές σκέψεις. Ξυπνάω και κοιμάμαι με την εικόνα του αδελφού μου».

 

Η Λίζα Λαζαρίδη αποκαλύπτει πως: 

«Ένα μήνα πριν, μου είχε πει: “Λίτσα, σε παρακαλώ, θα αναλάβεις το μαγαζί εσύ. Θα πάρω τη γυναίκα μου και το παιδί μου και θα φύγω. Αν δεν φύγω, θα κάνω κακό στον εαυτό μου ή σε κανέναν άλλον…»

Και καταλήγει:

«Δίπλα στον Μπάμπη ήταν συνεχώς το κοντινό του πρόσωπο (Ηλιάδη). Θέλω να μου πει η κυρία ποιος απειλούσε τον αδελφό μου. Δεν θα αφήσω καμιά πληροφορία να πάει χαμένη. Θέλω να βγει η αλήθεια. Εκείνο το μοιραίο βράδυ κοντά στον αδελφό μου ήταν τρία άτομα. Ήταν η κυρία (Αγγελική Ηλιάδη), ήταν μία υπηρέτρια και μία baby sitter (βουλγαρικής καταγωγής). Θέλω να δω τις καταθέσεις τους. Δεν θα κλείσει η υπόθεση αν δεν βρεθούν οι ένοχοι».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ