Βόμβα από κολλητό του Παντελίδη για το τροχαίο! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:03
18/3/2016

"Βόμβα" από κολλητό του Παντελίδη για το τροχαίο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας μήνας ακριβώς έχει περάσει από το μοιραίο εκείνο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. όταν ο Παντελής Παντλίδης έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και μέχρι και σήμερα τα σενάρια και οι απόψεις για τον τρόπο που έγινε το μοιραίο τροχαίο δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες και επίσημα η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μέσω του δικηγόρου τους, αναφέρονται στο ενδεχόμενο να μην οδηγούσε ο Παντελής το μοιραίο τζιπ. Μάλιστα, όπως τονισε ο δικηγόρος της οικογένειας, υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις για αυτό. 

 

Κι έρχεται τώρα ο κολλητός φίλος του Παντελίδη και μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αποκαλύπτει ποια ήταν τα φερόμενα ως πρώτα λόγια της Φρόσως Κυριάκου μόλις έγινε το τροχαίο, που προκαλούν... υποψίες. 

 

«Πολλά ακούστηκαν για το ποιος οδηγούσε. Ακόμα και στην αρχή με το που βγήκε από το αυτοκίνητο η Φρόσω, είπε ξαφνικά σε κάποιους περαστικούς “Δεν οδηγούσα εγώ αλλά ο Παντελής.” Αυτό αν όντως ισχύει, δεν κατάλαβα γιατί το είπε. Μου φαίνεται όμως, λιγάκι περίεργο. Μπορεί η κοπέλα να το είπε σαν αντίδραση από το φόβο της», αποκάλυψε ο Σπύρος Ζωίτσας.

 

Και πρόσθεσε: «Άλλοι μάρτυρες είδαν ότι οδηγούσε κοπέλα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά αυτές δεν είναι βάσιμες πληροφορίες. Ακούστηκε και το ενδεχόμενο αυτό. Όλα θα φανούν μετά τα πορίσματα ... Από την άλλη και ο Παντελής να οδηγούσε με το πρώτο χτύπημα που θα έκανε, πιστεύω κάποια αντίδραση θα είχε. Το αμάξι όμως δεν είχε καμιά αντίδραση. Δεν υπήρχαν καθόλου χτυπήματα στο θώρακά του και η κοπέλα που βρέθηκε χτυπημένη πίσω στο αμάξι, στη μεριά του συνοδηγού ήταν. Είναι περίεργο»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ