Βόμβα από Βίσση: Τέλος η δισκογραφία; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:03
23/3/2015

"Βόμβα" από Βίσση: Τέλος η δισκογραφία;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις καλύτερες κριτικές έχει αποσπάσει η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο μιούζικαλ, "Οι καμπάνες του Εντελβάις", ενώ η ίδια δεν παραλείπει κάθε φορά να εκδηλώνει τον ενθουσιασμό της για το καινούργιο επαγγελματικό της εγχείρημα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, η "Απόλυτη" σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Ρυθμό», έριξε μία "βόμβα" για το μέλλον της στη δικσογραφία, που προκάλεσε αναστάτωση στους φαν της. Η Βίσση παραδέχτηκε ότι νιώθει πως η πορεία της στη δισκογραφία έχει φτάσει στο τέλος της!


«Σαν Άννα, όχι του έργου, αλλά η κανονική, είμαι προβληματισμένη γιατί θα ήθελα να μου δοθούν κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες για να ξυπνάω τον εαυτό μου, γιατί το άλλο κομμάτι μου, το δισκογραφικό, θεωρώ ότι μετά από 40 χρόνια είναι σε ένα πολύ καλό σημείο του, σαν να μη θέλει να εξελιχθεί άλλο. Ενώ αυτό που γεννιέται τώρα, η νέα μου σχέση δηλαδή με το θέατρο μέσω της μουσικής πάντα, σαν να θέλει αυτό να μεγαλώσει κι άλλο. Με το άλλο θα δω τι θα κάνω, τι θα μου προκύψει και πώς θα αισθανθώ ξανά να τραγουδήσω κάποια απλά τραγούδια που να μπουν στη δισκογραφία μου» εξήγησε χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ