Βολιώτη: Ο θάνατος που τη σημάδεψε | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:39
22/1/2013

Βολιώτη: Ο θάνατος που τη σημάδεψε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία από τις σπάνιες φορές η Βίκυ Βολιώτη ανοίγει την καρδιά της και προχωράει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

 

 Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη Γερμανία όπου γεννήθηκε και τον πατέρα που έχασε σε νεαρή ηλικία.. Η Βολιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα πέντε της σε ένα μικρό χωριό της Γερμανίας.  «Ένα κομμάτι μου είναι σίγουρα γερμανικό. Δεν ξέρω αν η αίσθηση του καθήκοντος ή της συνέπειας που με διακατέχει είναι στοιχείο γερμανικό ή θέμα προσωπικότητας, αφού έχω γνωρίσει και πολλούς Έλληνες που τα διαθέτουν» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός μίλησε και για το χαμό του πατέρα της και πόσο τη σημάδεψε το γεγονός «Τον έχασα σε ηλικία 16 ετών. Είναι πολύ καθοριστικό για έναν άνθρωπο να χάνει τον έναν από τους δυο του γονείς στην εφηβεία. Με στιγμάτισε, γιατί τον έχασα σε μια ηλικία που αρχίζαμε να αποκτάμε πιο ουσιαστική σχέση. Ο πατέρας μου εργαζόταν στη Γερμανία, ενώ εμείς είχαμε επιστρέψει στην Ελλάδα. Όταν τελικά βρεθήκαμε όλοι μαζί, αρρώστησε».

Και συνεχίζει: «Έχασα την παιδικότητα μου πολύ νωρίς. Δεν είναι μόνο ο θάνατος που σε στιγματίζει, αλλά και η αρρώστια που προηγήθηκε , η οποία ήταν μια διαδικασία επίπονη» εξομολογείται.

Πηγή: People Πρώτο Θέμα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ