Βίσση: Tο στήθος της μεγαλώνει μαζί της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:11
17/1/2014

Βίσση: Tο στήθος της μεγαλώνει μαζί της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις λίγους μήνες πριν, η Άννα Βίσση έγινε γιαγιά και με δόξες και τιμές απέκτησε τον τίτλο της... «σέξι γιαγιάς».

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Αλλά κατά το... «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια», έτσι και η γιαγιά Βίσση «δεν αρκεί να είναι σέξι γιαγιά, αλλά και να φαίνεται». Και είπε, η «απόλυτη» να κάνει κάποιες ανανεωτικές αλλαγές πάνω της, για να τονίσει τη σεξουαλικότητα της, που από αυτήν έχει μπόλικη, τι να λέμε.

Κι έτσι, τον... αέρα ανανέωσης της αοιδού τον «πλέρωσε» το στήθος της. Όσοι βρέθηκαν στο “Pantheon Theater”, δεν εντυπωσιάστηκαν μόνο από τους δύο πρωταγωνιστές, Βίσση - Ρέμο και τα σκηνικά, αλλά και από το εντυπωσιακά μεγαλύτερο στήθος της «απόλυτης». Μάλιστα, κάποιοι έμειναν να χαζεύουν το νέο απόκτημα της, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, το απέκτησε στη Νέα Υόρκη στα τέλη του καλοκαιριού.

Αν και όλο το προηγούμενο διάστημα η Βίσση έκανε δημόσιες εμφανίσεις και συνέχισε τους «Δαίμονες» για λίγες παραστάσεις, κανείς δεν είχε καταλάβει τη νέα αλλαγή στο στήθος της. Αυτό «αποκαλύφτηκε» πρώτα στις αφίσες με τον Ρέμο, που είναι... τούμπανο και μετά στα live που αναμφισβήτητα «κλέβει» την παράσταση από την «απόλυτη» γιαγιά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ