Βίσση: Το μεγάλο ψέμα για την ηλικία της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:53
27/8/2014

Βίσση: Το μεγάλο ψέμα για την ηλικία της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σαράντα ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι συμπλήρωσε η Άννα Βίσση και η «απόλυτη» κλήθηκε να περιγράψει τις 10 στιγμές στη λαμπρή πορεία της που θα της μείνουν αξέχαστες. 

Η Βίσση, λοιπόν, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη στιγμή ήταν η γέννηση της κόρης της, Σοφίας, τα «πυρά» που δέχθηκε δύο φορές από την Εκκλησία, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο ψέμα που είχε πει για την ηλικία της!

 

 «Δύο φορές με έβαλε στο μάτι η εκκλησία. Την πρώτη φορά με κατηγόρησαν για άσεμνη συμπεριφορά επειδή τραγουδούσα και… έκλεινα τα μάτια μου (1970) και τη δεύτερη, όταν κάναμε τους Δαίμονες (1990). Θεώρησαν τον Καρβέλα και μένα “σατανιστές”, επειδή το θέμα της ροκ όπερας καταπιανόταν με θέματα σατανισμού και δαιμονισμού», εξομολογείται για τη μία αξέχαστη στιγμή.

 

Και συνεχίζει με το ψέμα για την ηλικία. «Με διαφορά 7 χρόνων κέρδισα την πρώτη θέση σε δύο διαγωνισμούς. Πάντα με μέντορα τη κυρά Σοφούλα. 1970, ΡΙΚ, Λευκωσία, η Λία στο πιάνο, εγώ τραγούδι, λέγοντας ψέμα για την ηλικία μου -ήμουν 12 και έπρεπε να ‘μουν 16 για να μπορώ να λάβω μέρος- πήραμε παμψηφεί την πρώτη θέση. Θυμάμαι μας ‘δώσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο άσπρο η καθεμιά, που χρειάστηκε η αλήθεια, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. 7 χρόνια μετά κερδίζω στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μια νίκη που δεν περίμενα καθόλου και θυμάμαι ακόμα το τρακ και την αμηχανία που είχα όταν ο Άλκης Στέας με φώναξε στη σκηνή να το παραλάβω. Είχα την αίσθηση πως ονειρευόμουν… “Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή” και έκανα στ’ αλήθεια τότε την αρχή!» αποκάλυψε χαρακτηριστικά

Πηγή - συνέντευξη: Down Town Κύπρου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ