Βίκυ Κουλιανού: Η μητέρα μου δεν ήθελε να με βλέπει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
12/10/2016

Βίκυ Κουλιανού: Η μητέρα μου δεν ήθελε να με βλέπει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μητέρα της για μεγάλο διάστημα δεν ήθελε να την αντικρύζει. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη "La Biri Biri".

Η πρώην εστεμμένη έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Σπαλιάρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με την μητέρα της αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

 

Όπως αποκάλυψε ο θάνατος του πατέρα της ήταν η αιτία που η μητέρα της δεν άντεχε να την αντικρύζει για μεγάλο διάστημα κι αυτό γιατί η Βίκυ του μοιάζει εκπληκτικά. 

Έχω καλή σχέση με τη μητέρα μου και είναι καλό αυτό γιατί αυτό είχε ξεκινήσει από τα 14. Της τα έλεγα όλα, μοιραζόμασταν τα πάντα. Εννοείται ότι συνεχίζει να με συμβουλεύει, μάνα είναι μόνο μία και αυτό δεν σταματάει ποτέ. Πριν έξι χρόνια έχασα τον μπαμπά μου, ήταν νέος, 64 ετών. Ήταν αρκετά δύσκολα στην αρχή για τη μητέρα μου, τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει εύκολα. Μοιάζω τρομερά με τον μπαμπά μου και ίσως αυτό ήταν και ένας λόγος που η μητέρα μου, τον πρώτο χρόνο, όταν με έβλεπε μου έλεγε "παιδί μου, δεν μπορώ να σε αντικρίζω, είναι σαν να βλέπω τον πατέρα σου και μου έρχεται διπλή στεναχώρια".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ