Βέρτης: Μια φτωχιά για να την παντρευτεί, βρε παιδιά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:14
15/4/2013

Βέρτης: Μια φτωχιά για να την παντρευτεί, βρε παιδιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έτοιμος για γάμο είναι ο Νίκος Βέρτης και το δηλώνει. Όπως δηλώνει ότι δεν θέλει να ερωτευτεί τη γυναίκα που θα παντρευτεί και  το κυριότερο; Τη νύφη τη θέλει φτωχιά!  

 

«Είμαι 36 ετών… Μετά τα 34 νομίζω ότι ο άντρας αρχίζει και το σκέφτεται πολύ έντονα το θέμα. Καμία φορά παίρνω στην αγκαλιά μου μωρά φίλων και πιάνω τον εαυτό μου να νιώθει έντονα το πατρικό συναίσθημα. Πιστεύω ότι αν έκανα οικογένεια θα θυσίαζα τα πάντα για να μην χαλάσει ποτέ. Προτιμώ να μην ερωτευτώ τη γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά κυρίως να την αγαπάω όπως αγαπιούνται οι γονείς μου, που γνωρίστηκαν από προξενιό και είναι 45 χρόνια μαζί», δηλώνει ο αοιδός στο Πρώτο Θέμα.

Και συνεχίζει: «Ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια είναι γιατί θα πρέπει να κάνω μια επαγγελματική παύση για να μην χάσω λεπτό μακριά από αυτή – και κυρίως επειδή δεν έχω γνωρίσει ακόμα τη μάνα των παιδιών μου».

Το καλό, όμως, (και το ενθαρρυντικό για τις γυναίκες εκείνες που τους αρέσει ο Βέρτης) ο Νίκος το αφήνει για το τέλος: «Εγώ την γυναίκα την θέλω φτωχόπαιδο, καλό παιδί και να μην την ξέρει κανείς. Βέβαια, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Μέσα μου όμως έτσι την σκέφτομαι την γυναίκα που θα παντρευτώ» 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ