Βέρτης: Η απαγόρευση στους συνεργάτες του μετά το θάνατο του Παντελίδη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:58
28/4/2016

Βέρτης: Η απαγόρευση στους συνεργάτες του μετά το θάνατο του Παντελίδη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νίκος Βέρτης και ο Παντελής Παντελίδης, δεν ήταν φίλοι, καθώς δεν έτυχε. Υπήρχε, όμως, ανάμεσα τους μία σχέση αλληλοεκτίμησης και συμπάθειας. Άλλωστε ο αδικοχαμένος τραγουδιστής θαύμαζε το συνάδελφό του, πριν ακόμα γίνει γνωστός. Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στο μοιραίο τζιπ, που έχασε τη ζωή του - μεταξύ άλλων  βρέθηκε κι ένα cd του Βέρτη. 

Στον Παντελή άρεσε πολύ ο Καβαλιώτης τραγουδιστής, θαύμαζε τα τραγούδια του και ουκ ολίγες φορές είχε βρεθεί σε μαγαζί του για να τον ακούσει. Δύο μήνες μετά το θάνατο του ο Βέρτης μιλά για εκείνον με συγκινητικά λόγια, παραδέχεται ότι το μοιραίο εκείνο πρωίνό έκλαψε μετά από πολλά χρόνια, ενώ αποκαλύπτει ποια απαγόρευση έχει επιβάλλει στους συνεργάτες του, μετά το θάνατο του Παντελίδη.

 

 «Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου. Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του», ανέφερε σε συνέντευξή του στους φοιτητές του ANT1 media lab.

Και πρόσθεσε πόσο συγκονίστηκε με το θάνατο του.  «Ήταν ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί. Τη μέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου! Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια».

Και καταλήγει, αποκαλύπτοντας τον κανόνα που έχει επιβάλλει στο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται: «Όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ