Βέρτης: Έχει τρία χρόνια να κυνηγήσει γυναίκα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:10
10/11/2011

Βέρτης: Έχει τρία χρόνια να κυνηγήσει γυναίκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πάει, τον έχει ξεχάσει ο φτερωτός θεός του έρωτα το Νίκο Βέρτη κι έχει να του ρίξει το ευλογημένο βελάκι πάνω από δύο χρόνια. Ω ναι. Την αποκάλυψη ότι η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν δύο χρόνια την έκανε ο ίδιος ο αοιδός στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, «Movies & Stars» στο MTV.

 Πάει, τον έχει ξεχάσει ο φτερωτός θεός του έρωτα το Νίκο Βέρτη κι έχει να του ρίξει το ευλογημένο βελάκι πάνω από δύο χρόνια. Ω ναι. Την αποκάλυψη ότι η τελευταία φορά που ερωτεύτηκε ήταν πριν δύο χρόνια την έκανε ο ίδιος ο αοιδός στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, «Movies & Stars» στο MTV. Και αυτή δεν ήτο η μόνη αποκάλυψη του Βέρτη. Αναφέρθηκε και στα talent shows και αν αυτός θα πήγαινε κριτής, όπως καλή ώρα έκανε η Έλλη Κοκκίνου. Μίλησε για τις σχέσεις του με τις θαυμάστριες του και τους... καφέδες που τις κερνάει! Αλλά και για το κουτσομπολιό που περνάει κρίση...

 Όχι άλλο κουτσομπολιό... 

Θεωρώ ότι είναι σοφό να βγαίνω στην τηλεόραση μόνο όταν έχω να πω κάτι. Με μια νέα κυκλοφορία, μια έναρξη εμφανίσεων. Πρέπει και να έχεις κάτι να πεις αλλά και εκεί που θα πας πρέπει να σε αντιπροσωπεύει το μέσο. Ο κόσμος θέλει την τηλεόραση, αρκεί να του δώσεις κάτι καλό. Οι Έλληνες έχουν βαρεθεί το κουτσομπολιό και αυτό φαίνεται! 

 Δεν θα γινόμουν ποτέ κριτής στο Greek Idol 

 Το talent show  είναι διαφορετικό από το reality, όμως εγώ σε κανένα από τα δύο δεν θα πήγαινα ως κριτής. Ούτε στο Greek Idol, ούτε σε κάποιο άλλο τέτοιου τύπου show... Ντρέπομαι πολύ να κρίνω κάποιον δημόσια. Να του πω την άποψή μου βεβαίως, θα τον κρατήσω στην άκρη και θα του το πω αν τον αισθάνομαι φίλο μου, ποτέ όμως μπροστά σε τρίτο.  
 
 
 Για εμένα η γυναίκα δεν πρέπει να είναι όμορφη αλλά θηλυκό!
 
 
Στην προσωπική μου ζωή είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Για μένα έρωτας και η αγάπη είναι πολύ κοντινά πράγματα, αλλά πολύ διαφορετικά. Πριν 2,5 χρόνια ένιωσα τελευταία φορά τον έρωτα και την αγάπη, έκτοτε τίποτα. Είμαι ένας πολύ φυσιολογικός άντρας και βέβαια στη δουλειά είμαι πολύ σοβαρός. Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια που έρχονται τακτικά στο μαγαζί, τυχαίνει να τα γνωρίζω μετά από καιρό και μπορεί μια μέρα να πίνω καφέ με φίλους και να συναντήσω κάποια που γνωρίζω και να την κεράσω έναν καφέ για να τη γνωρίσω και καλύτερα! Η νύχτα κρύβει εκπλήξεις, αλλά είναι βασικό να είσαι σοβαρός και να σέβεσαι την αγάπη του άλλου προς το πρόσωπό σου. Για μένα η γυναίκα δεν πρέπει να είναι πολύ όμορφη, πρέπει να είναι "θηλυκό". Εννοείται πως η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο, το ίδιο και οι αναλογίες, αλλά έχει τύχει να με γοητεύσει γυναίκα όχι κούκλα αλλα πολύ θηλυκή. Αν μία γυναίκα με γοητεύσει, τρέχω πίσω της, άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος του άντρας.  Έχω να τρέξω για γυναίκα...τρία χρόνια. Είμαι δύσκολος στις επιλογές μου.
 
 
 
"Όταν χοντραίνει ένα δημοσίευμα αναγκαστικά παίρνω αλλο δρόμο..."
 
Ο Τύπος με σέβεται. Βέβαια πολλές φορές έχουν γράψει πράγματα για μένα που είναι ψέματα.  Όταν χοντραίνει ένα δημοσίευμα και επαναλαμβάνεται, τότε αναγκαστικά παίρνεις τον άλλο δρόμο και τους χτυπάς το κουδούνι. Έχω φτάσει και σε αυτό το σημείο.  Εγώ δεν προβάλλω την προσωπική μου ζωή, κάποιοι ζουν από τη δημοσιότητα, γιατί ίσως το ύφος της μουσικής τους το επιβάλλει, όπως συμβαίνει με τους ποπ τραγουδιστές. Εμένα ευτυχώς το είδος της μουσικής που εκπροσωπώ δεν μου "επιβάλλει" κάτι τέτοιο.
 
 
 
Για την κρίση και το νέο μεταναστευτικό κύμα... 
 
Οι Έλληνες πριν πάνε να πολεμήσουν, έπιναν και χόρευαν... Κάτι αντίστοιχο γίνεται και φέτος. Ο κόσμος υποφέρει αλλά ξεδίνει. Η ξενιτιά έχει μια μελαγχολία μέσα της. Όσο καλές κι αν είναι οι προϋποθέσεις, είναι κάτι αρνητικό.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ