Βέρτης: Απαντά στις φήμες για τη σεξουαλική του ταυτότητα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:47
23/5/2013

Βέρτης: Απαντά στις φήμες για τη σεξουαλική του ταυτότητα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στις φήμες και τα υπονοούμενα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για τη σεξουαλική του ταυτότητα απαντά ο Νίκος Βέρτης, ενώ εξηγεί γιατί μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε με μία σύντροφο στο πλευρό του.

 

«Ε, αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα αντέχεις όλα αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ» δηλώνει χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Στη συνέχεια σχολιάζει γιατί ο φωτογραφικός φακός δεν τον έχει εντοπίσει με κάποια γυναίκα σε δημόσια εμφάνιση.

 «Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω μια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή και αν ήταν. Η γυναίκα αυτή δεν θα ήθελα να αισθανθεί ως η Νο 2, να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη ή επόμενη. Αυτή που θα παντρευτώ θέλω να είναι η Νο 1 γυναίκα για μένα. Θέλω να είμαι "παρθένος" στα media όταν βγω δημόσια μαζί της, αλλά εκείνη θα είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου» εξήγησε ο Βέρτης.

 

Συνέντευξη: περιοδικό ΕΓΩ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ