Βάσω Λασκαράκη: Αυτή ήταν η χειρότερη χρονιά μου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:02
19/12/2016

Βάσω Λασκαράκη: "Αυτή ήταν η χειρότερη χρονιά μου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε μίλησε η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτοντας πως έκανε ένα μεγάλο λάθος κι υπέστη τις συνέπειες. 

Μιλ'ώντας στο "Σπίτι μου σπιτάκι μου" η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες της μητρότητας, ειδικά αν η γυναίκα εργάζεται και βρίσκεται πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Αποκάλυψε μάλιστα πως η ίδια έκανε λάθος που δέχτηκε προτάσεις και για το θέατρο και για την τηλεόραση την ίδια σεζόν. 

«Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που δεν αισθανόμουν καλά να λείπω τόσες ώρες από το σπίτι και να μην μπορώ να δω την Εύα. Την πρώτη χρονιά που είχα και το Σόι και το Χάραμα ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Μετά από 10 μήνες που ήμουν μόνο με το παιδί μέσα στο σπίτι, άνοιξα την πόρτα και πήγα 10 ώρες γύρισμα και 5 ώρες πρόβα. Ήταν τραγικό λάθος ότι έπρεπε να γίνει έτσι. Ήταν κακή επιλογή δική μου. Εγκλωβίστηκα γιατί έκλεισα πρώτα το θέατρο και μετά ήρθε το σίριαλ. Ήταν δύο πράγματα που ήθελα πάρα πολύ να τα κάνω και υπέστη τις συνέπειες. Εντάξει, το ξεπέρασα. Έχω αποκτήσει άλλη σχέση με την Εύα, έχουμε κατακτήσει μια άλλη επικοινωνία και δεν μετανιώνω για κάτι». είπε χαρακτηριστικά. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ