«Βασανιστήριο» η ζωή της Φρόσως Κυριάκου: Ποιοί την απειλούν; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:27
22/6/2016

«Βασανιστήριο» η ζωή της Φρόσως Κυριάκου: Ποιοί την απειλούν;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Φρόσως Κυριάκου, κύριος Άσπρος, αποκάλυψε στην εφημερίδα Spirto τον καθημερινό πόλεμο που δέχεται η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τροχαίο με θύμα τον Παντελή Παντελίδη. 

 Ο κ. Άσπρος, εξήγησε πως η Κυριάκου δέχεται απειλές και πόλεμο ακόμα και στο δρόμο:

 

 
«Κοιτάξτε, η πείρα μου, μού λέει πως μια υπόθεση ξεκινάει έτσι και μπορεί να καταλήξει διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζουν τα πραγματικά περιστατικά. Τα πραγματικά περιστατικά δεν αλλάζουν. Δεν θα αλλάξει κάτι από αυτά που ισχυριζόμαστε. Αυτά είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν γνωρίζω, μπορεί κάποια στιγμή να μας γίνει μια πρόταση. Μπορεί να δουν οι άνθρωποι ότι τελικά δεν έχουν δίκιο στις θεωρίες που υποστηρίζουν και να θελήσουν να κλείσουν εδώ το θέμα.

Δεν αποκλείουμε τίποτα εμείς. Εγώ ξέρω ότι έχω την εντολέα μου, τη Φρόσω, και την οικογένειά της, οι οποίοι έχουν μπει σε μια διαδικασία, προσπαθούν να προστατευτούν κυρίως από τις επιθέσεις κι από αυτά που ακούγονται. Το κοριτσάκι, όπως κι αν θέλει κάποιος να το χαρακτηρίσει αυτό το παιδί, είναι πολύ σοβαρό. Δέχεται τρομερή πίεση και τρομερό πόλεμο. Τη βρίζουν, την απειλούν, τη βλέπουν στον δρόμο και της φωνάζουν και άλλα πολλά. Εμείς προσπαθούμε να την προστατεύσουμε από όλα αυτά. Θέλω, δε, να τονίσω σε σχέση με όσα ακούγονται για τις αποζημιώσεις, ότι το οικονομικό για εμάς είναι αστείο. Η Φρόσω τραυματίστηκε ελαφρά και στις περιπτώσεις αυτές οι αποζημιώσεις είναι περιορισμένες».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ