Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:25
10/12/2015

Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή το μπαζάρ που ετοιμάζει για φιλανθρωπικό σκοπό, για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα", η Δέσποινα Βανδή έγραψε ένα γεμάτο συγκίνηση κείμενο στο λογαριασμό της στο Facebook. 

H Βανδή, εν' 'οψει του φιλανθρωπικού μπαζάρ, έγραψε ένα κείμενο συναισθηματικά φορτισμένο, στο οποίο σπουδαίο ρόλο παίζει ο πατέρας της, τον οποίο έχασε πριν 16 χρόνια. 

 

 

«Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε "ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους". Πάνε 16 χρόνια απο τότε που "έφυγε" όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου...σα χθες να 'τανε. Η προσφορά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται είναι ανεκτίμητη.Κυρίως η "αθόρυβη"!

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι τόσο συγκινημένη ακριβώς γι αυτόν το λόγο! Εχει γεμίσει η ψυχή μου με τη γενναιοδωρία όλων αυτών των ανθρώπων που με τόση χαρά και χωρίς καμμία δεύτερη σκέψη, μου παραχωρούν προϊόντα απο τις εταιρίες τους για να συνδράμουν στο μεγάλο bazaar που ετοιμάζω στις 27 Δεκέμβρη για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα" ,στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης!

Ευχαριστώ απο καρδιάς το Δήμαρχο κ.Μπουταρη για την παραχώρηση του χώρου!

Σας ευχαριστώ όλους ήδη προκαταβολικά!

Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας και αναρωτιέμαι μεσα μου "είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια"...»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ