Βανδή: Ψάχνει για νέο σπίτι; - Όλες οι λεπτομέρειες! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:02
19/11/2015

Βανδή: Ψάχνει για νέο σπίτι; - Όλες οι λεπτομέρειες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετακομίζει, όχι γιατί χωρίζει (που λένε κάθε λίγο και λιγάκι οι κακές γλώσσες και πάντα διαψεύδονται) η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια και ο Ντέμης Νικολαϊδης, λίγα χρόνια μετά τη μετακόμιση τους σε νέο σπίτι στα νότια προάστια, μαζεύουν και πάλι τα μπογαλάκια τους.

Όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», το ζευγάρι εδώ και καιρό έχει βρεθεί σε στενές επαφές με μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων προκειμένου να βρεθεί ένα σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης.

 

Αν και της Δέσποινας της αρέσει η θάλασσα και οι περίπατοι της κοντά σε αυτή να είναι συχνοί, φαίνεται ότι τα βόρεια της πρωτεύουσας είναι μια αγάπη, που δεν ξεχνιέται. Και αν ισχύει το δημοσίευμα, ετοιμάζονται να ανηφορίσουν και πάλι. 

 

Εξάλλου, πριν μετακομίσουν στα νότια, έμεναν στο δικό τους υπέρ-πολυτελές σπίτι στα Μελίσσια, που όμως το πούλησαν. Και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στα βόρεια και δη στη Φιλοθέη, όπου Δέσποινα και Ντέμης έμεναν εκεί τα πρώτα χρόνια της σχέσης, αλλά και του γάμου τους. Εξάλλου, στην έπαυλη της Φιλοθέης είχαν γίνει και τα γυρίσματα του περίφημου ντοκιμαντέρ του Discovery channel

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ