Βανδή-Notis τέλος: η πικραμένη ανακοίνωση της Δέσποινας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:30
22/11/2013

Βανδή-Notis τέλος: η πικραμένη ανακοίνωση της Δέσποινας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Facebook ανακοίνωσε η Δέσποινα Βανδή την ματαίωση των εμφανίσεών της στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Παρότι οι αφίσες του σχήματος είχαν γεμίσει ήδη τους αθηναϊκούς δρόμους, η Δέσποινα αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό σχήμα λίγο πριν την πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Ιδού η ανακοίνωση:

Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.
Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.
Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο?
Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες?
Αυτό.

 

 

Αφορμή για την κίνηση αυτή της Δέσποινας, υπήρξαν οι δηλώσεις του Νότη για στήριξη της Χρυσής Αυγής στην χτεσινή του απονομή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ