Βανδή: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έβγαλε από τη ζωή της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
21:06
13/9/2015

Βανδή: Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έβγαλε από τη ζωή της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Δέσποινα Βανδή σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι και αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά από καιρό μιλά σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και προχωράει σε μία εκ βαθέως εξομολόγηση για τη ζωή της.

Λίγο πριν τη σημαντική για εκείνη συναυλία της, στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά (18/9) για πρωτη φορά στην καριέρα της, κάνει το δικό της απολογισμό για τα τελευταία 12 χρόνια, από τότε δηλαδή που είχε δώσει τη μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό και πριν φύγει με το Ντέμη Νικολαϊδη για τη Μαδρίτη.

 

«Τότε έδινα πολύ σημασία στη γνώμη των άλλων. Τώρα δίνω σημασία μόνο στη γνώμη των ανθρώπων που εκτιμώ. Παλιότερα δεν το διαχώριζα. Εκτιμούσα λάθος ανθρώπους. Μεγαλώνοντας έμαθα να εκτιμώ χαρίσματα που τότε δεν τα διέκρινα ίσως. Πλέον εκτιμώ την ταπεινότητα και την ακεραιότητα σε έναν άνθρωπο όσο τίποτα άλλο. Δε με θαμπώνει το λαμπερό ή το με πόσο μεγάλα γράμματα μπορεί να γράφεται το όνομα κάποιου. Εκτιμώ την απλότητα στους ανθρώπους, την ευθύτητα και όσους δεν επαναπαύονται στο τώρα και έχουν όνειρα και στόχους για κάτι καλύτερο. Παλιά μετρούσε η γνώμη των άλλων τόσο που όσο το έπαιρνα μέσα μου, δηλητηρίαζε την ψυχή μου. Όταν είσαι νέος και έρχεται η αναγνωρισημότητα και δημοφιλία με φόρα κατά πάνω σου, δέχεσαι και το καλό και το κακό και πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην τις βρουν ποτέ" δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

 

Και εξηγεί, πόσο τη βοήθησε σε αυτό ο σύζυγός της.

"Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πως σε αυτή τη διαδρομή είχα τον Ντέμη δίπλα μου, ο οποίος λόγω προσωπικότητας, ψυχισμού και μυαλού, συνειδητά και ασυνείδητα με βοήθησε στο να σταθώ χωρίς να χαθώ. Μετά ανέπτυξα και εγώ τις άμυνές μου. Έμαθα να αντιλαμβάνονται την πρόθεση των άλλων όταν εκφέρουν άποψη για σένα. Γιατί τη θέλω και την αρνητική κριτική. Αν ο συνεργάτης μου ή ο φίλος μου δεν μου πει ‘αυτό που πας να κάνεις είναι λάθος’ ή ‘αυτό που έκανες δεν μου άρεσε’ δεν είναι φίλος μου. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τους καλούς για να είμαστε αρεστοί. Δεν με ενδιαφέρει, όμως, να είμαι αρεστή με αυτόν τον τρόπο. Θέλω ο άλλος να ξέρει την αλήθεια μου, αλλά η αλήθεια έχει έναν τρόπο να ειπωθεί. Ο τρόπος πρέπει να δείχνει πως υπάρχει ενδιαφέρον όχι κακία. Η κακία δεν ωφελεί κανέναν. Όταν βλέπω ανθρώπους να συμπεριφέρονται επανειλημμένα με εμπάθεια θλίβομαι γιατί πιστεύω πως επί της ουσίας πρόκειται για δυστυχισμένους ανθρώπους. Δεν συναναστρέφομαι πια με τέτοιους ανθρώπους, δεν τους θέλω γύρω μου. Δεν με αφορά η κακία και το κουτσομπολιό. Είναι έξω από τα όρια της ζωής μου".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ