Βάνα Μπάρμπα: Ο λόγος που είπε κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:15
28/5/2021

Βάνα Μπάρμπα: Ο λόγος που είπε "κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 «Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς...»

Να υπερασπιστεί την άποψη που εξέφρασε μέσα από τα social media για τον Πέτρο Φιλιππίδη, θέλησε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός μίλησε στο Tik Talk του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Η ίδια αναφέρθηκε στο κύμα των καταγγελιών που ξέσπασε στο θέατρο στηρίζοντας με θέρμη τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για τρία κακουργήματα. Έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Όλα όσα είπε: 

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα.

Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Tik Talk. «Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ