Βαγενά - Κηλαηδόνης: Πούλησαν το σπίτι & μένουν σε αποθήκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:49
9/1/2015

Βαγενά - Κηλαηδόνης: Πούλησαν το σπίτι & μένουν σε αποθήκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξη η Άννα Βαγενά.  

Η μεγάλη ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι με το σύζυγό της πούλησαν το σπίτι τους στην Παλαιά Αγορά του Παλαιού Ψυχικού και μένουν πλέον σε μια αποθήκη, δίπλα στο θέατρο τους στο Μεταξουργείο, όπου η ηθοποιός έχει ανοίξει και εστιατόριο.

«Ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε σαν τα σκυλιά και κάποια στιγμή κάναμε ένα ωραίο σπίτι το οποίο αγοράσαμε και επισκευάσαμε με δάνειο», εξομολογήθηκε η Βαγενά. Και προσθέτει: «Πουλήσαμε το σπίτι μας στο Παλαιό Ψυχικό, ένα πολύ ωραίο σπίτι, μια πολύ ωραία μονοκατοικία. Ήταν τολμηρή και ρηξικέλευθη απόφαση. Είχαμε πάρει ένα παλιό σπίτι, κάποια στιγμή το επισκευάσαμε κι εγώ ήθελα μια πισίνα γιατί αγαπώ πάρα πολύ το κολύμπι και τη θάλασσα κι επειδή δεν κάνω άλλη άσκηση ήθελα να κολυμπάω. Για λόγους υγείας το έκανα. Δεν ήμουν πλούσια τότε που κάναμε το σπίτι. Το πουλήσαμε για να ολοκληρώσουμε το θέατρο στο Μεταξουργείο και να μείνουμε και δίπλα. Και κάναμε ένα πακέτο εκεί που είναι σπίτι, εργαστήριο, αποθήκη, τα πάντα».

Και αποκαλύπτει ότι η λατρεία του Κηλαηδόνη για το κεντρο τους οδήγησε στην απόφαση αυτή. «Αισθάνομαι άνετα στον δρόμο. Μου αρέσει να γυρίζω, να περπατάω μέσα στην πόλη. Παντού πηγαίνω με τα πόδια για να κάνω τις δουλειές μου. Για πολλά χρόνια ζούσαμε στο Ψυχικό σε ένα πολύ ωραίο σπίτι. Τελικά το πουλήσαμε για να πάρουμε και να φτιάξουμε το θέατρο. Η λατρεία του Λουκιανού για το κέντρο μας οδήγησε εδώ. Ακόμη και τώρα σκέφτομαι αν ήταν μια σωστή κίνηση, μιλώντας από οικονομικής άποψης. Δεν το λέω για εμένα, αλλά για το παιδί μου. Βέβαια εγώ έτσι μεγάλωσα στη Λάρισα. Ούτως ή άλλως τότε κυκλοφορούσαν λίγα αυτοκίνητα αλλά πέρα από αυτό το σπίτι μου βρισκόταν σε αδιέξοδο δρομάκι. Έτσι λοιπόν σε αυτό το δρομάκι παίζαμε ως παιδιά, τρώγαμε όλες μαζί οι οικογένειες και χαιρόμασταν την επαφή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ