Αυτοκτονεί ο Μόνος στο Σπίτι πρώην της Κούνις | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:50
16/5/2013

"Αυτοκτονεί" ο "Μόνος στο Σπίτι" πρώην της Κούνις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άσχημα τα νέα για τον Μακόλεϊ Κάλκιν (Macaulay Culkin) ο οποίος σύμφωνα με φήμες κινδυνεύει να προσβληθεί από καρκίνο του πνεύμονα.

Ο 32χρονος ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του στις ταινίες της σειράς "Μόνος στο Σπίτι" όταν ήταν ακόμη παιδάκι, φαίνεται ότι έχει αφεθεί στην εξάρτησή του από κάπνισμα τόσο πολύ που ρισκάρει έντονα τη ζωή του.

Πηγή του "National Enquirer" υποστηρίζει ότι ο Κάλκιν "καπνίζει πάνω από 60 τσιγάρα τη μέρα, βήχει συνέχεια, τα δόντια του κιτρινίζουν, ενώ οι φίλοι και οι συγγενείς του ανησυχούν ότι… αυτοκτονεί".

"Σχεδόν κάθε φορά που τον βλέπω έχει ένα τσιγάρο στο χείλη ή στο χέρι του και καπνίζει αρειμανίως", μεταφέρει η πηγή τονίζοντας ότι σύμφωνα με ειδικούς, η μανία του ηθοποιού τον θέτει σε σοβαρό κίνδυνο να προσβληθεί από καρκίνο του πνεύμονα.

Loading the player ...

Πέρσι τον Αύγουστο, η ίδια έκδοση είχε δημοσιεύσει άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο Μακόλεϊ "είχε πέσει στα σκληρά ναρκωτικά με εθισμό στην ηρωίνη".

Εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσε με έντονο τρόπο τα εν λόγω δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα "γελοία και προσβλητικά μυθεύματα".

Η Μίλα Κούνις και ο Μακόλεϊ Κάλκιν χώρισαν το 2011 ύστερα από σχεδόν 9 χρόνια σχέσης. Η φωτογραφία είναι από το 2004 και το τσιγάρο στο χέρι του ηθοποιού δεν κρύβεται...
Η Μίλα Κούνις και ο Μακόλεϊ Κάλκιν χώρισαν το 2011 ύστερα από σχεδόν 9 χρόνια σχέσης. Η φωτογραφία είναι από το 2004 και το τσιγάρο στο χέρι του ηθοποιού δεν κρύβεται...

Από την πλευρά του ο Enquirer εξέδωσε μια δήλωση με την οποία εμμένει σταθερά στη θέση του μεταφέροντας πληροφορία της πηγής του σύμφωνα με την οποία "ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι εθισμένος στα ναρκωτικά και αυτό τον σκοτώνει".

Μετά το "Μόνος στο σπίτι" (θυμηθείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) ο Κάλκιν –στην ουσία- δεν έκανε τίποτα σπουδαίο εκτός από τον 9 ετών (!) δεσμό του με τη Μίλα Κούνις (Mila Kunis). Μάλιστα, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, είναι από τον χωρισμό τους και μετά (2011) που πήρε για τα καλά την κάτω βόλτα.

Όπως και να έχει, ας ελπίσουμε ότι οι φήμες δεν θα επιβεβαιωθούν.

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ