Αυτά είναι: Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Δάντης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:45
5/6/2013

Αυτά είναι: Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Δάντης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

ο αρχαίο ρητό «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» ο Χρήστος ο Δάντης το έχει ξεπεράσει προ πολλού, οπότε το... τετράκις εξαμαρτείν είναι άνευ σημασίας.

 Έτσι, ο τραγουδιστής το Σάββατο θα ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά στο πλευρό της συντρόφου του, Τζένης Βουτσινού. Εξάλλου, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μία κόρη και περίμενε να βγει το διαζύγιο του με την Φλώρα Θεοδώρου για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Ο γάμος θα γίνει στη Σύρο, στο ιδιόκτητο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένεια της στο νησί και συγκεκριμένα στον Γαλησσά. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ το ζευγάρι έχει ζητήσει από τους καλεσμένους αντί για δώρα, να καταθέσουν χρήματα σε λογαριασμό για το «Χαμόγελο του παιδιού».

 

Και σε περίπτωση που απορείς (γιατί την βλέπω την απορία στο μάτι σου) αν μπορεί και τέταρτη φορά να κάνει θρησκευτικό γάμο (εξάλλου, στους τρεις... καίγεσαι) σε ενημερώνω ότι ο Δάντης έχει δύο θρησκευτικούς στο ενεργητικό του (με Λίτσα Γιαγκούση και Κατερίνα Τοπάζη), αφού με την Θεοδώρου ήταν πολιτικός

Πηγή: Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ