Αύγουστος Κορτώ: Η αντίδραση του πατέρα του στο σύμφωνο συμβίωσης! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:44
26/1/2016

Αύγουστος Κορτώ: Η αντίδραση του πατέρα του στο σύμφωνο συμβίωσης!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης - κι έναν γάμο στη Νέα Υόρκη - και λίγες μέρες μετά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του, Αναστάσιος Σαμουιλίδης, υπέγραψαν απο τους πρώτους το σύμφωνο.

Η Δευτέρα (25/1) είναι ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική για το γνωστό συγγραφέα, ο οποίος μέσα από το facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις πολύ προσωπικές του αυτές στιγμές. 

Ο Κορτώ δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες του ιδίου και του συντρόφου του, με τους φίλους τους να στέλνουν τις πιο θερμές τους ευχές. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το post του συγγραφέα και αφορουσε την αντίδραση του πατέρα του, στο σύμφωνο συμβίσως που υπέγραψε.

 

Και οι πάντες συγκινήθηκαν, τόσο με την τρυφερή αντίδραση του πατέρα, όσο και με τον όμορφο τρόπο που την περιέγραψε ο συγγραφέας.

 

Η χαρά του πατέρα μου την ώρα που υπογράφαμε το σύμφωνο, ο ενθουσιασμός με τον οποίο μας φωτογράφιζε ασταμάτητα, το λαμπερό από περηφάνια πρόσωπό του καθώς καμάρωνε τα αγόρια του σ' αυτή τη στιγμή-ορόσημο της κοινής τους ζωής, είναι το ακριβότερο δώρο που έλαβα σήμερα, και κάνει την ευτυχία μου ακόμα μεγαλύτερη. Μακάρι κι εγώ όταν γίνω πατέρας να μοιάσω έστω και λίγο σ' αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ