Αττική Οδός: Η ανακοίνωση για το θάνατο του Τόμας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:15
22/5/2013

Αττική Οδός: Η ανακοίνωση για το θάνατο του Τόμας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα εκφράζει με επίσημη ανακοίνωση της η εταιρία «Αττικές διαδρομές Α.Ε.».

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

 

 

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε κι εμείς τον Τόμας Πρωτόπαπα και παρακαλούμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του να δεχθούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των εργαζομένων της εταιρίας μας.

 

Είναι τραγική ειρωνεία ότι ένα Βαν της εταιρίας μας, από αυτά που σπεύδουν σε βοήθεια στους χρήστες του δρόμου έμελλε να εμπλακεί στο δυστύχημα που τελικά στέρησε τη ζωή στον Τόμας.

 

Δυστυχώς όμως, όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία, ακόμη και το πιο άψογο ιστορικό, ο μεγαλύτερος επαγγελματισμός στη λειτουργία και διαχείριση συμβάντων, οι συνεχείς βελτιώσεις και επικαιροποιήσεις μέσων και διαδικασιών και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ή τεχνικά μέσα δεν επαρκούν για να προλάβουν και να αποκλείσουν το ανθρώπινο λάθος που φέρνει μια κακή στιγμή.

Η δέσμευση και ο επαγγελματισμός στη διεκπεραίωση του έργου μας ήταν και συνεχίζει να είναι αποστολή μας, όχι άλλοθι για μία ανθρώπινη ζωή που χάθηκε και για τον πόνο που μένει πίσω.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ