Αθερίδης: Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με την κόρη του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:21
5/12/2014

Αθερίδης: Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με την κόρη του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Φωτεινή, η οποία ακολουθεί τα βήματα του στο χώρο της Υποκριτικής.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μιλά πάντα με τρυφερά λόγια και γεμάτο καμάρι για την κόρη του. Και μπορεί εκείνος να θέλει να συνεργαστούν θεατρικά, η Φωτεινή δε θέλει!  «Δε θέλει το παιδί, θέλει να συνεργαστεί μ' εμένα ή τη μητέρα της όταν θα έχει κλείσει έναν κύκλο, όπου θα υπάρχει μόνη της σ' αυτήν τη δουλειά. Τώρα, θα φαίνεται σαν να την πήρε ο μπαμπάς, επειδή είναι κόρη του. Εγώ θέλω, αυτή δε θέλει. Και δεν έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε τη μητέρα της, γιατί έχει δοκιμαστεί και στο παίξιμο και στο γράψιμο και στη σκηνοθεσία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Αποκάλυψε ακόμη ποια ήταν η πιο στενάχωρη Πρωτοχρονιά της ζωής του: «Όταν η κόρη μου, Φωτεινή, είχε πάει σ' ένα σπίτι και με πήραν τηλέφωνο ότι λιποθύμησε, επειδή ήπιε ένα ποτήρι ουίσκι. Ήταν 15 ετών. Έτρεχα ανάποδα στη Βουλιαγμένης με την κόρνα και τα alarm αναμμένα. Δεν είχε πάθει τίποτα, απλώς ήταν νηστική. Έτσι, πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2006 στο Ασκληπιείο Βούλας».

 

Όσο για την πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της ζωής του: «Μάλλον του 1990 όταν γεννήθηκε η κόρη μου, Φωτεινή».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ