Αθανασίου: Μιλά πρώτη φορά για την κόρη που περιμένει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:07
20/10/2014

Αθανασίου: Μιλά πρώτη φορά για την κόρη που περιμένει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά την κόρη του. 

Ο γνωστός ηθοποιός βιώνει αυτή την περίοδο την απόλυτη ευτυχία και για πρώτη φορά μιλά για την άγνωστη σύντροφό του, αλλά και το μωρό που περιμένουν.

 «Ήταν πραγματικά κάτι που δεν το περιμέναμε. Ο προγραμματισμός στο παιδί είναι δύσκολος, εκτός κι αν καταφέρεις να έχεις μια σχέση από μικρός, να είσαι, π.χ., με κάποια γυναίκα για αρκετό καιρό και να το αποφασίσεις. Νιώθω έτοιμος για αυτό, όχι σε επίπεδο οργάνωσης, αλλά σε συναισθηματικό. Όταν ξεκινάς μια οικογένεια, θέλεις να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό. Έτσι ακριβώς ήταν και με τη Μαρία (σ.σ. Σολωμού), άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν η ίδια. Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά δεν είχα βάλει τελεία στο θέμα του παιδιού, ούτε είχα καμία άσχημη ανάμνηση από αυτό. Αντίθετα, ήμουν ευτυχισμένος και ένιωθα ευλογημένος για αυτή την αίσθηση, την εμπειρία και τη διαδικασία του να μεγαλώνω κάποιον άνθρωπο και να τον αγαπάω ανιδιοτελώς» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

 

Και στη συνέχεια μίλησε για τη σύντροφό του, Μάρθα η οποία είναι φωτογράφος στο επάγγελμα. «Όταν γνώρισα την τωρινή μου σύντροφο, αισθάνθηκα πολύ καλά και είπα πως θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της. Ε, το αμέσως επόμενο πράγμα ήταν το να μείνουμε μαζί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια» τόνισε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ