Άση Μπήλιου: Η αίσθηση της αβεβαιότητας, το επικοινωνιακό αλλαλούμ και ο ανάδρομος Ερμής | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:00
7/8/2018

Άση Μπήλιου: Η αίσθηση της αβεβαιότητας, το επικοινωνιακό αλλαλούμ και ο ανάδρομος Ερμής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είτε πιστεύει κανείς είτε όχι στα... άστρα, η μελέτη και η ερμηνεία τους αποτελούν ένα τεράστιο κεφάλαιο που ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

Οι δυσκολίες που συναντούμε παγκοσμίως αυτό τον καιρό σε όλα τα επίπεδα, μόνο τυχαίες δεν είναι, σύμφωνα με τους ανθρώπους που μελετούν τα αστρολογικά φαινόμενα.

Η Άση Μπήλιου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αστρολόγους της χώρας, η οποία μέσω του τελεοπτικού αέρα αλλά και μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνει τους φίλους της σχετικά με τις πλανητικές κινήσεις, επιρροές και επιδράσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, μέσω μιας τέτοιας ανάρτησης, ενημερώνει για την Ηλιακή έκλειψη που αναμένουμε στο ζώδιο του Λέοντα στις 11.8, προειδοποιεί όσους επηρεάζονται και εξηγεί γιατί επικρατεί αυτή η γενική "αναμπουμπούλα" που μας έχει τρελάνει όλους τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτοντας πότε αναμένεται να υποχωρήσει η ένταση.

 

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Πάμε για την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 11.8. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα στις 18 μοίρες περίπου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Δία. Η αίσθηση της σύγχυσης, της αβεβαιότητας και το επικοινωνιακό αλλαλούμ θα συνεχιστούν μέχρι τις 19.8 που θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή γι αυτό καλό είναι να έχουμε κι ένα εφεδρικό σχέδιο για ότι δεν προχωρά έτσι όπως το θέλουμε αυτήν την εποχή. Ο Άρης ορατός σε όλο του το μεγαλείο στον νυχτερινό ουρανό ( ναι είναι αυτό το κόκκινο αστέρι που βλέπουμε κάθε βράδυ) εξακολουθεί μέχρι τις 27.8 να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία άρα οι εξελίξεις εξακολουθούν να αργούν. Από τον Σεπτέμβριο όμως μέχρι τον Νοέμβριο πάμε για έντονες εξελίξεις που θα σχετίζονται με ότι δύσκολο συνέβει αυτο
Το καλοκαίρι. Θα σας θυμίσω ότι οι εκλείψεις συμπίπτουν με αστάθεια και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο και καλό είναι να προσέχουμε όσο μπορούμε. Επίσης η δράση τους μπορεί να εμφανιστεί και ένα μήνα μετά από την στιγμή που πραγματοποιούνται δηλ κάπου στις 9-12.9. Από την έκλειψη επηρεάζονται Ταύροι με γενεθλια 6-10.5, Λέοντες με γενέθλια 8-13.8, Σκορπιοί με γενέθλια 7-10.11 και Υδροχόοι με γενέθλια 8-12.2.

 

 

 

 

Διάβασε επίσης: Πέθανε η Ρίκα Βαγιάνη

 

 

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Πάμε για την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 11.8. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα στις 18 μοίρες περίπου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Δία. Η αίσθηση της σύγχυσης, της αβεβαιότητας και το επικοινωνιακό αλλαλούμ θα συνεχιστούν μέχρι τις 19.8 που θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή γι αυτό καλό είναι να έχουμε κι ένα εφεδρικό σχέδιο για ότι δεν προχωρά έτσι όπως το θέλουμε αυτήν την εποχή. Ο Άρης ορατός σε όλο του το μεγαλείο στον νυχτερινό ουρανό ( ναι είναι αυτό το κόκκινο αστέρι που βλέπουμε κάθε βράδυ) εξακολουθεί μέχρι τις 27.8 να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία άρα οι εξελίξεις εξακολουθούν να αργούν. Από τον Σεπτέμβριο όμως μέχρι τον Νοέμβριο πάμε για έντονες εξελίξεις που θα σχετίζονται με ότι δύσκολο συνέβει αυτο Το καλοκαίρι. Θα σας θυμίσω ότι οι εκλείψεις συμπίπτουν με αστάθεια και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο και καλό είναι να προσέχουμε όσο μπορούμε. Επίσης η δράση τους μπορεί να εμφανιστεί και ένα μήνα μετά από την στιγμή που πραγματοποιούνται δηλ κάπου στις 9-12.9. Από την έκλειψη επηρεάζονται Ταύροι με γενεθλια 6-10.5, Λέοντες με γενέθλια 8-13.8, Σκορπιοί με γενέθλια 7-10.11 και Υδροχόοι με γενέθλια 8-12.2. Θα κάνω ξεχωριστα ποστ για την επιρροή ανά ζώδιο. Επειδή ακόμη εργάζομαι δεν προλαβαίνω να απαντήσω στα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει οπότε δείξτε κατανόηση! Μέχρι το επόμενο ποστ να σας προσέχετε, να σας αγαπάτε και να στηρίζεστε αποκλειστικά στον εαυτό σας! Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα μιας έκλειψης στον Λέοντα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asi Biliou (@asibiliou) στις

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ