Αρρενωπός ηθοποιός μικρός έπαιζε με κούκλες! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:49
5/7/2012

Αρρενωπός ηθοποιός μικρός έπαιζε με κούκλες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. είναι γοητευτικός, αρρενωπός, ενώ πολλές γυναίκες βρίσκουν σέξι το καταγάλανο κι έντονο βλέμμα του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό. Ο σέξι ηθοποιός ομολόγησε ότι μικρός έκανε πράγματα που έκαναν τα κορίτσια και πως αντί για μπάλες έπαιζε με κούκλες!!!

Ω ναι.  «Ως παιδί έκανα πράγματα που δεν έκαναν τα αγόρια αλλά τα κορίτσια. Δεν έπαιζα καθόλου μπάλα, αλλά με τις κούκλες της αδερφής μου. Το ποδόσφαιρο το εκτίμησα μεγάλος. Μικρός δεν είχα βίαιη πλευρά, δεν μου άρεσε να βρίζω ή να πλακώνομαι, είχα μια μεγαλύτερη ευαισθησία και ωριμότητα σε σχέση με τα συνομήλικά μου αγόρια» λέει χαρακτηριστικά.

Αλλά εξηγεί για να μην... παρεξηγηθεί: «Αυτό μάλλον υπέκρυπτε μια καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία παρά μια θηλυκή πλευρά. Ειλικρινά, πιστεύω πως αν ο κόσμος διοικείτο από γυναίκες, θα ήταν πιο ειρηνικός. Οι άντρες αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μέσω της διαδικασίας του ορθού λόγοι. Οι γυναίκες τον αντιλαμβάνονται διαισθητικά, τον νιώθουν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ