Αρραβωνιάστηκε ο Κώστας Σόμμερ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:53
9/3/2009

Αρραβωνιάστηκε ο Κώστας Σόμμερ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Οι δυο τους είναι ζευγάρι αρκετό καιρό, αλλά πλέον και επίσημα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο νεαρός ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και τώρα ετοιμάζονται για το γάμο τους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι αρκετό καιρό, αλλά πλέον και επίσημα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες ο νεαρός ηθοποιός αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του και τώρα ετοιμάζονται για το γάμο τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια και από την πρώτη στιγμή η καυτή Βραζιλιάνα εντυπωσίασε το γνωστό ηθοποιό. Κάποιοι τότε υπέθεσαν ότι επρόκειτο για μια σχέση που θα διαρκούσε λίγο. Έρχονται όμως τα γεγονότα να διαψεύσουν τις εικασίες, αφού το ζευγάρι παραμένει ακόμη πολύ αγαπημένο και μάλιστα κάνουν ήδη σχέδια για την κοινή τους ζωή και την οικογένεια που θέλουν να δημιουργήσουν.

Έτσι, πριν από λίγες εβδομάδες αρραβωνιάστηκαν κάνοντας το πρώτο βήμα για το γάμο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος, εδώ και αρκετό καιρό μένουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι. Πέρα από τα προσωπικά όμως, όλα δείχνουν ότι πάνε καλά και στα επαγγελματικά του ηθοποιού τον τελευταίο καιρό. Εδώ και δύο μήνες ο Κώστας Σόμμερ βρίσκεται σε πυρετό εργασίας για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής «Εxtreme Σόμμερ», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα από τη συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, όσο ο ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν στο εξωτερικό για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής, είχε στο πλευρό του και τη Ζενίλντα, αφού δεν μπορεί μακριά της ούτε στιγμή, όπως σχολιάζουν φιλικά του πρόσωπα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ