Αρνείται τις κατηγορίες η Σταμάτη- Πότε θα γίνει το δικαστήριο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:18
14/9/2016

Αρνείται τις κατηγορίες η Σταμάτη- Πότε θα γίνει το δικαστήριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει η Σάσα Σταμάτη, η οποία συνελήφθη στον Πειραιά νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία ότι εξύβρισε αστυνομικό φρουρό.

Καθώς πήγαινε στο γραφείο της, χθες, η Σάσα Σταμάτη, διπλοπαρκάρισε λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα για να βγάλει λεφτά από την τράπεζα. Ο αστυνομικός της έκανε νόημα να πάρει το αμάξι της, ωστόσο, εκείνη, επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο δεν κατάλαβε και του έκανε νόημα ότι θα το πάρει σε λίγο.

Όταν επέστρεψε, ο αστυνομικός της είχε πάρει τις πινακίδες, της είχε κόψει κλήση και η δημοσιογράφος του ζήτησε το λόγο αφού του εξήγησε πως θα αργούσε μόνο λίγα λεπτά.

Λίγο μετά τις 15:30 η Σταμάτη  οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά μετά από μήνυση αστυνομικού για εξύβριση και πέρασε από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σήμερα, η ίδια μιλά σχετικά στην εφημερίδα Freddo

 

 

'Πρόκειται για παρεξήγηση. Σέβομαι και τιμώ τη δουλειά του κάθε ανθρώπου και σαφώς των αστυνομικών. Είμαι κι εγώ εργαζόμενη και μάλιστα σκληρά, από το πρωί ως το βράδυ… Δεν τον έβρισα ποτέ. Πρόκειται πραγματικά για παρεξήγηση που είμαι σίγουρη πως θα λυθεί άμεσα".

 

Νωρίς το απόγευμα, αφέθηκε ελεύθερη,  ενώ ορίστηκε δικάσιμος για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ