Αργυρός - Θεοφάνους: Η άγνωστη (κι απίθανη) παρεξήγηση | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:43
5/6/2014

Αργυρός - Θεοφάνους: Η άγνωστη (κι απίθανη) παρεξήγηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Γιώργος Θοεφάνους συνεργάστηκε με τον Κων/νο Αργυρό, αφού τού έγραψε το προτελευταίο του cd. 

Κι ενώ τον καιρό εκείνο όλοι πιστεύαμε ότι μεταξύ των δύο ανδρών υπήρχε μία άριστη σχέση και συνεννόηση, έρχεται τώρα ο αοιδός και αποκαλύπτει ότι η συνεργασία τους στο τσακ δεν τινάχτηκε στον αέρα. Ο Αργυρός πήγε καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» και αποκάλυψε μία άγνωστη και κουλή παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Θεοφάνους, που ξεκίνησε από έναν... ενικό.

 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο νεαρός τραγουδιστής, πάνω στη ροή του λόγου, ξεχάστηκε και μίλησε στον ενικό στο συνθέτη, κάνοντας τον έξαλλο!

 

«Όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας με φωνάζει η εταιρεία να μιλήσουμε όλοι μαζί. Μπαίνω μέσα, τον βλέπω, του λέω “γεια σας τι κάνετε;” Και μου λέει εκείνος “Μου αρέσει που μου μιλάς στον πληθυντικό”. Συνεχίζεται η κουβέντα και δεν ξέρω πως, ξεχνιέμαι και του μιλάω στο ενικό. Με κοιτάει και μου λέει “Χάλασες τον πληθυντικό, χαλάει και η δουλειά”. Δεν ήξερα τι να πω, σκεφτόμουν τι άνθρωπος είναι αυτός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Και πρόσθεσε: «Λίγο καιρό μετά σε μια τηλεοπτική εκπομπή είπε για μένα “Μου μιλάει ακόμα στον πληθυντικό και του λέω να μου μιλάει στον ενικό και τίποτα” και μετά του μίλησα στον ενικό. Λέω τώρα που βγήκε η δουλειά, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ