Αποποιείται ευθυνών η κλινική όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Θανάσης Πλεύρης: Η ανακοίνωση & η εξέλιξη της υγείας του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:09
17/11/2016

Αποποιείται ευθυνών η κλινική όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Θανάσης Πλεύρης: Η ανακοίνωση & η εξέλιξη της υγείας του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κρίσημη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του πρώην βουλευτή και νυν δημοτικού συμβούλου Θανάση Πλεύρη, που νοσηλεύεται με σήψη για τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη και δίνει μάχη για τη ζωή του. 

Η σταθερή πορεία σύμφωνα με τους εντατικολόγους μόνο θετική μπορεί να θεωρηθεί.  Η κατάστασή του δεν έχει επιδεινωθεί και σε συνδιασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, το νεαρό της ηλικίας του και το δυνατό του οργανισμό αυξάνουν τις πιθανότητες να βγει νικητής.

Στο μεταξύ κι ενώ φίλοι και συγγενείς παραμένουν στο πλευρό του αναμενόντας σημάδι καλυτέρευσης, η ιδιωτική κλινική στην οποία υπεβλήθη στην αρχική επέμβαση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποποιείται ευθυνών. 

"Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ.Πλέυρη"

Όπως τονίζεται, ο 39χρονος εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση και δεν γνωρίζουν τι μεσολάβησε μέχρι την εισαγωγή του σε ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης υπεβλήθη σε μία προγραμματισμένη από τον θεράποντα ιατρό του μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό κάτω άκρο, πριν από 4 εβδομάδες περίπου.

Μετά από ολιγόωρη παραμονή εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών μας.
 
Η παρακολούθηση της πορείας της υγείας του στη συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε στο Mediterraneo Hospital. Για την άσχημη εξέλιξη της ενημερωθήκαμε αιφνιδιαστικά μέσα από δημοσιεύματα.
 
Δεν έχουμε πληροφορίες για το τι μεσολάβησε από την έξοδο του κ.Πλέυρη έως την εισαγωγή του σε άλλη ιδιωτική κλινική 22 ημέρες αργότερα. Συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους πράξεις έγιναν σε Δημόσιο ή άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο και από ποιον, που να προκάλεσαν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.
 
Λυπούμαστε ειλικρινά για την εξέλιξη της υγείας του κ.Πλεύρη, συμπάσχουμε με την αγωνία των οικείων του και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ