Αποκαλυπτική η Καλομοίρα: Μιλά για τις σοβαρές κρίσεις στη σχέση της με τον Γιώργο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:09
23/11/2016

Αποκαλυπτική η Καλομοίρα: Μιλά για τις σοβαρές κρίσεις στη σχέση της με τον Γιώργο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Καλομοίρα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους αφού η ίδια θα παρουσιάζει τα backstage του Rising Star και σε συνέντευξή της στο People μίλησε ανοικτά για τις δύο σοβαρές κρίσεις που έχει περάσει η σχέση της με τον Γιώργο με τον οποίο είναι μαζί από ηλικία 20 ετών.

Η ίδια είπε:

«Υπήρξαν δυο φορές στα χρόνια που είμαστε μαζί που η σχέση μας δοκιμάστηκε. Και τις δύο φορές, όμως, αυτό είχε να κάνει με παρεξηγήσεις και έλλειψη επικοινωνίας και από τις δύο πλευρές. Νομίζω πως στο τέλος της ημέρας αν πραγματικά ένα ζευγάρι θέλει να καταφέρει να κάνει μια κατάσταση να λειτουργήσει θα τα καταφέρει».

Και συμπλήρωσε:

«Πάντα βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον για συμβουλές. Μας αρέσει να συζητάμε όλες τις αποφάσεις μας που έχουν να κάνουν με δουλειά. Ο Γιώργος με βοηθά να δω τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Εγώ τα αντιμετωπίζω περισσότερο ως καλλιτέχνης, ενώ εκείνος με κάνει να δω και την πιο μπίζνες διάστασή τους». 

Οι τσακωμοί δε λείπουν από την καθημερινότητά τους, αλλά με μια βασική διαφορά:

«Φυσικά και τσακωνόμαστε, αλλά πλέον οι καβγάδες μας είναι διαφορετικοί από αυτούς που είχαμε όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ως ανύπαντρο ζευγάρι. Νιώθω πως όταν κάνεις παιδιά, αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο και στους δυο μας είναι να γινόμαστε καλό παράδειγμα για εκείνα ακόμα και στο πώς διαχειριζόμαστε τις διαφωνίες μας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ