Αποκάλυψη σοκ: Η μάχη του Ζαμπούνη με την κοκαΐνη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:59
7/1/2013

Αποκάλυψη σοκ: Η μάχη του Ζαμπούνη με την κοκαΐνη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνήθως εκείνοι που γράφουν τις αυτοβιογραφίες τους φροντίζουν συγχρόνως να φτιάξουν και την «αγιογραφία» τους, αποφεύγοντας να αναφερθούν σε σκοτεινές πλευρές

 

 του εαυτού τους ή στην κακή πλευρά του χαρακτήρα τους. Δεν συμβαίνει αυτό όμως με τον Χρήστο Ζαμπούνη, ο οποίος στο βιβλίο του «Ιστορίες ενός παιδήλικα» προχωρά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρεται σε σκοτεινές πλευρές του παρελθόντος όπου για πρώτη φορά μιλά για τον εθισμό του στην κοκαΐνη!

Μάλιστα, εξαιτίας της «λευκής θεάς», όπως αποκαλεί την δηλαδή την κοκαΐνη έκανε να δει την κόρη του για πολλά χρόνια.

«Πρωτοείδα κοκαΐνη σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Κάτι γνωστοί με κάλεσαν στο σπίτι ενός άλλου γνωστού και πάλι, ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, κι εκεί έκανε την εμφάνισή του ένας ασημένιος δίσκος με μικρούς λόφους λευκής σκόνης. “Θέλεις να δοκιμάσεις;” με ρώτησε ευγενικά ο οικοδεσπότης. “Οχι, ευχαριστώ” απήντησα δίχως ίχνος αμηχανίας. Η αντίσταση κράτησε δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, με ένα μικρό διάλειμμα στον στρατό, όταν στον θάλαμο της 139 ΑΚ-ΜΜΟ έφτασε ένας μεγαλοκαλλιεργητής χασίς του όρους Παγγαίου. Εκεί πρωτομαστούρωσα από την παθητική εισπνοή. Και ύστερα “οι μικροί μου φίλοι” ανέλαβαν μετά κόπων και βασάνων να μου μάθουν την κανονική εισπνοή, διότι δεν ήξερα να καπνίζω και να ρουφάω μέσα καπνό».

Λίγο παρακάτω περιγράφει πώς ξεκίνησε ο εθισμός του με την κοκαΐνη. «Το πραγματικό οχυρό έπεσε μετά τον βίαιο χωρισμό από τη μητέρα της κόρης μου και την εξαφάνισή τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Το έδαφος ήταν πρόσφορο. Ήμουν μόνος, ήμουν σε συναισθηματικό αδιέξοδο από μια νέα πραγματικότητα, διότι δεν μπορούσα να διορθώσω την παλαιά. Στην αρχή ξεκίνησα δειλά -κάτι τσιγαριλίκια με παρέα- και στη συνέχεια έγινα πλήρως εξαρτημένος από τη “λευκή θεά”, την κοκαΐνη... Ένα Σαββατοκύριακο ταξίδεψα στην Αθήνα κι έκανα αυτό που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν “drug party”: κλείστηκα στο σπίτι μου και κατανάλωσα, ο αθεόφοβος, δεκαπέντε γραμμάρια μόνος! Πήγα να πεθάνω... Ο κύριος λόγος της απεμπλοκής μου από τα ναρκωτικά ήταν ότι ξαναβρήκα την κόρη μου».

 

Πηγή Espresso

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ