Αποκάλυψη σοκ από Χατζίδου: Με ερωτεύτηκε τραγουδίστρια | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:49
6/2/2014

Αποκάλυψη σοκ από Χατζίδου: Με ερωτεύτηκε τραγουδίστρια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και μας σόκαρε και φωτιές μάς άναψε η Ελένη Χατζίδου με την τελευταία της συνέντευξη. Η αοιδός είπε να γίνει αποκαλυπτική και να αναφερθεί στην Ελληνίδα τραγουδίστρια που υπήρξε ερωτευμένη μαζί της!!!  

«Με έχει ερωτευτεί συνάδελφος μου γυναίκα. Μου είχε γράψει γράμματα, αλλά και ένα βιβλίο που σκοπεύει να το εκδώσει κάποια στιγμή. Στο σπίτι μου έχω ακόμη το πρωτότυπο αντίτυπο. Δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή φυσικά δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Κάναμε παρέα. Έπειτα άρχισα να αισθάνομαι ένα έντονο "μαρκάρισμα" από πλευράς της» αποκαλύπτει στο περιοδικό ΕΓΩ.

 

Και συνεχίζει με περισσότερες λεπτομέρειες: «Αρχικά με ενόχλησε, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα με την απότομη οικειότητα. Ένιωσα πίεση. Θέλω πρώτα να γνωρίσω αρκετά τον άλλο για να αρχίσω να κάνω κολλητή παρέα μαζί του. Έπειτα από ένα χρόνο μου εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της. Βέβαια στη διάρκεια των πρώτων μηνών είχα αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι συνέβαινε. Δεν της ανέφερα τίποτα γιατί δεν ήθελα να αισθανθεί άσχημα. Ένιωθα πράγματα στον αέρα. Κάποια στιγμή και ενώ δουλεύαμε σε ένα μαγαζί, είχε πιει πολύ και μου είπε "Θέλω να σου πω κάτι". Της απάντησα "Μην το κάνεις. Ξέρω γιατί θέλεις να μου μιλήσεις. Έχω καταλάβει"».

 

Κι αν σε έχει φάει η μαύρη αγωνία τι ακολούθησε, ιδού: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να συνάψω ερωτική σχέση με γυναίκα. Της το ξεκαθάρισα "Ξέχασε το. Μην τρέφεις ελπίδες... Ξεπέρασέ το». Μία φορά επίσης, που ήμασταν έξω και προσπάθησε να με φιλήσει, την προειδοποίησα "Κόβουμε την παρέα μας" και άρχισε να κλαίει».

 

Όχι, διευθύνσεις και ονόματα η αοιδός δεν έδωσε. Οπότε θα «φάει» κι εσένα η μαύρη περιέργεια. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ