Αποκάλυψη σοκ από Στανίση: «Έκανα κονσομασιόν»! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:18
2/6/2014

Αποκάλυψη σοκ από Στανίση: «Έκανα κονσομασιόν»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ένα σοκ(ι) μετά το άλλο μάς ήρθε διαβάζοντας την τελευταία συνέντευξη της Κατερίνας Στανίση σε κυριακάτικη εφημερίδα. 

Γιατί η λαϊκή αοιδός προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις. Παραδέχτηκε ότι της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις στη δουλειά, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη την εποχή όλες οι τραγουδίστριες έκαναν... κονσομασιόν!

 

 «Κάποια πράγματα θα μπορούσα να τα είχα αποφύγει, αλλά όταν ήμουν σε μικρή ηλικία χρειαζόμουν το μεροκάματο για να ζήσουμε εγώ και η οικογένειά μου. Ναι, έκανα υποχωρήσεις. Εκείνα τα χρόνια οι τραγουδίστριες αν δεν έκαναν κονσομασιόν, δεν πάει να είχαν φωνάρα και να ήταν κούκλες, δεν τις κρατούσαν στο μαγαζί. Κονσομασιόν έκαναν όλες οι τραγουδίστριες, που σημαίνει παρέα στα τραπέζια», δηλώνει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

 

 

Και προσθέτει: «Σήμερα το λένε “δημόσιες σχέσεις” και δεν χτυπάει και τόσο πολύ. Τότε δεν υπήρχε η ίδια ελαστικότητα. Έπρεπε να το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μπορεί να ακούγεται άσχημο, αλλά προσωπικά μου έκανε καλό γιατί γνώρισα τους ανθρώπους. Αυτή η δουλειά με έκανε ψυχολόγο κι ας μου λείπει το πτυχίο».

 

Αποκαλυπτική, όμως, η Στανίση ήταν και όταν αναφέρθηκε στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στη δουλειά. «Όταν ένα κοριτσάκι 18 ετών βγαίνει στους λύκους δεν θα κοιτάξουν τα το φάνε; Πίστευα όμως πολύ στον εαυτό μου, με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου και κυρίως είχα και έχω μια αρχή: αν δεν αισθάνομαι έλξη για έναν άντρα δεν μπορώ να είμαι μαζί του. Αυτό λοιπόν τήρησα κι ας έχασα δουλειές και χρήμα. Μάλιστα έχω κάνει σχέση με επιχειρηματία, γιατί είναι φυσιολογικό να μπλέκεις με ανθρώπους της δουλειάς, όμως ήμουν ερωτευμένη. Χωρίς συναίσθημα δεν λειτουργώ», παραδέχτηκε,

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ