Αποκάλυψη - σοκ από Κόκλα: Ήταν άπιστος στο γάμο του! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:44
30/3/2015

Αποκάλυψη - σοκ από Κόκλα: Ήταν άπιστος στο γάμο του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία απίστευτη «έκρηξη» ειλικρίνειας είχε ο Κώστας Κόκλας σε πρόσφατη συνέντευξή του, όπου παραδέχεται ότι δεν υπήρξε πιστός στις σχέσεις του, ακόμη και στο γάμο του! 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο ηθοποιός πριν λίγους μήνες, χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης και γάμου με την Κατερίνα Σούλη (αδελφή του Σπύρου), ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Δημήτρη.

 

«Είμαι... σχεσάκιας για χρόνια, αλλά όταν ξεθωριάζει ο έρωτας, “παίζω” αλλού, τι να κάνω; Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις: η μία κράτησε επτά χρόνια, η άλλη τέσσερα και η τρίτη περίπου δέκα, με την Κατερίνα που κάναμε και παιδί. Στα 30 χρόνια, έμεινα πιστός για μεγάλα διαστήματα, αλλά όταν θάμπωνε κάπως η αγάπη, είχα την ανάγκη να “είμαι” και αλλού» παραδέχτηκε αρχικά.

 

Στην ερώτηση αν υπήρξε άπιστος στον γάμο του, είπε: «Μόνο όταν εντάθηκε η φθορά του έρωτά μας»!!!

 

Πάντως, το πρώην ζευγάρι έχει άψογες σχέσεις, ενώ ο ηθοποιός μένει πολύ κοντά από το σπίτι όπου ζει η πρώην σύζυγός του με το γιο τους. «Δεν υπάρχει μέρα που να μην τον δω! Πάω και τον παίρνω από το σχολείο, παίζουμε! Είναι υπέροχος τύπος και δεν μπορώ να ζήσω μακριά του!» είπε.

 

Για το πώς αντιμετωπίζει ο μικρός τον χωρισμό του πατέρα του, ο Κόκλας εξηγεί:  «Ψύχραιμα μπορώ να πω. Μας έχει και τους δύο, αλλά όχι στο ίδιο σπίτι. Τα παιδιά θέλουν να έχουν τους δικούς τους κοντά τους, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή αν ζουν ξεχωριστά. Παίρνει πολλή αγάπη και από τους δυο μας ο Δημήτρης, βλέπει ότι είμαι κοντά τους και ότι στηρίζω και τη μητέρα του και τον ίδιο με όλη μου τη δύναμη. Το γεγονός ότι χώρισα με την Κατερίνα δεν αλλάζει ότι είναι πάντα η μάνα του παιδιού μου. Είναι οικογένειά μου κι ας μην προχωράμε μαζί».

 

 

Πηγή: real news

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ