Αποκάλυψη: Πώς πέρασε ο Παντελίδης την τελευταία του βραδιά | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:49
18/2/2016

Αποκάλυψη: Πώς πέρασε ο Παντελίδης την τελευταία του βραδιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη έχει συγκλονίσει την σόουμπιζ και το ρεπορτάζ τρέχει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Σουλιώτη από το Star, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το τελευταίο βράδυ του Παντελίδη μαζί του.

Ο Αργυρός με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Παντελής δεν είναι στη ζωή. Σύμφωνα με τον Αργυρό, ο ίδιος πέρασε αργά το βράδυ από το Teatro καθώς είχε ραντεβού με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη. 

 

Ο Παντελίδης με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη έκαναν πρόβες στο εν λόγω κέντρο για την πρεμιέρα τους και ο Αργυρός βρέθηκε στο κέντρο και μίλησε με τον Παντελή, ο οποίος φέρεται να του είπε.

«Κωνσταντίνε είσαι φίλος πραγματικός, σε αγαπώ πολύ».

Αργυρός και Παντελίδης θα συνεργάζονταν το καλοκαίρι για πρώτη φορά, ενώ ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως οι πρόβες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη από το Έψιλον, μετά το τέλος της πρόβας, ο Παντελίδης συνέχισε το βράδυ του διασκεδάζοντας σε άλλο μαγαζί του επιχειρηματία Μπερτάκη (Απλά Ελληνικά), ενώ αργότερα επέστρεψαν σπίτι, όπου χαλάρωσαν μέχρι το πρωί, οπότε και ο Παντελίδης μαζί με τις κοπέλες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να τις επιστρέψει στα σπίτια του. 

Σύμφωνα πάντα με τον Κωνσταντινίδη, η μία κοπέλα ήταν σύντροφος του Παντελή το τελευταίο διάσημα, ενώ η άλλη κολλητή φίλη της. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ