Αποκάλυψη: Ο άγνωστος αρραβώνας του Θεοχάρη Ιωαννίδη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:16
28/4/2016

Αποκάλυψη: Ο άγνωστος αρραβώνας του Θεοχάρη Ιωαννίδη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε πρόσφατα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για λογαριασμό εβδοαμδιαίου περιοδικού. Και ο νεαρός πρωταγωνιστής του Μπρούσκο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον άγνωστο αρραβώνα του, ενώ παραδέχεται ότι του αρέσει η δέσμευση.

"Μου αρέσει η δέσμευση σε μια σχέση. Και όταν έχω δεσμό, είμαι μονογαμικός. Για να μπω σε μια σχέση, πάει να πει ότι το γουστάρω, οπότε θέλω να είμαι εκεί. Μέχρι τώρα πάντως έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, με τη μεγαλύτερη να έχει διαρκέσει επτά χρόνια" είπε.

 

Και πρόσθεσε: "Μάλιστα, τότε, στα 23 μου, είχα αρραβωνιαστεί κιόλας και σκεφτόμασταν να κάνουμε και παιδί. Μπορεί τελικά να μην έγινε, αλλά και μετά από αυτό τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα, πάντα οι σχέσεις που έκανα κρατούσαν δύο-τρία χρόνια. Ελπίζω να μην μου έρθει μια τρέλα στα 50 μου και είμαι από εδώ και από εκεί" 

Κι εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ ότι φανταζόταν τον εαυτό του παντρεμένο παιδιά.

 

"Θα το είχα ζήσει στο 100%. Εντάξει, αν είχα οικογένεια και παιδιά, δε θα ήμουν κάθε χρόνο σε άλλη χώρα, αλλά όταν αναλαμβάνω μια ευθύνη, το κάνω μέχρι τέλος. Σίγουρα ο τρόπος ζωής μου θα ήταν διαφορετικός. Δε θα ήμουν σαν τον Πίτερ Παν, που δε θέλει να μεγαλώσει. Μου αρέσει που, παρότι ωριμάζω, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω με παιδικό ενθουσιασμό ό,τι μου συμβαίνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένος έτσι, αλλά και αλλιώς να ήταν η ζωή μου, πάλι θα έβρισκα τον τρόπο να αντλώ χαρά. Τα πάντα στη ζωή μας είναι θέμα επιλογών. Έχω επιλέξει να είμαι ευτυχισμένος όπως –για παράδειγμα-έχω επιλέξει να είμαι ευγενικός", τόνισε

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ