Αποκάλυψη Λιάγκα: Η Σάσα τον έσωσε από το εγκεφαλικό! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:06
5/6/2014

Αποκάλυψη Λιάγκα: Η Σάσα τον έσωσε από το εγκεφαλικό!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στο τελευταίο «ΟΛΑ Τρέλα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και με λεπτομέρειες για πολλά προσωπικά του ζητήματα.

Κι ένα από αυτό είναι η οικονομική περιπέτεια που πέρασε – και συνεχίζει να περνά, αφού η ιστορία έχει πάρει τη δικαστική οδό – το περασμένο καλοκαίρι, όταν έχασε όλα τα του λεφτά. Ο παρουσιαστής έπεσε θύμα οικονομικής απάτης από έναν χρηματιστή, με αποτέλεσμα να χάσει όλες του τις οικονομίες, που είχε μαζέψει μετά από τόσα χρόνια δουλειάς! Και ήρθε ο Λιάγκας και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό, αλλά τον έσωσε η... Σάσα Σταμάτη!

 

«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό, τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, τα έχασε με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.  Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό, τι είχα μαζέψει» αποκάλυψε.

 

Και συνέχισε: «Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του site να δανειστώ για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει "χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή". Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει "πίστεψε με δεν έχεις δραχμή". Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα».

 

Ποια ήταν η αντίδραση του όταν έμαθε για την οικονομική του καταστροφή; «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μαζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ ένα χωριό πάνω στην Τήνο και μιλάω εγώ και μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω και να μην μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δύο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουμε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δεν έδιναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει "Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο". Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου έδωσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα "εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα", τα φάρμακα με έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για την αντίδραση της Φαίης Σκορδά σε όλη αυτή την ιστορία; «Η Φαίη δε μου έλεγε τίποτα, στενοχωρήθηκε εσωτερικά. Το μάθαινα από άλλους ότι στενοχωριόταν» είπε. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ