Αποκάλυψη: Η αλήθεια για το ξεκίνημα της σχέσης Λιάνη -Σπυρόπουλου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:09
2/8/2016

Αποκάλυψη: Η αλήθεια για το ξεκίνημα της σχέσης Λιάνη -Σπυρόπουλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τη σχέση του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου έρχεται στο φως, 20 χρόνια μετά το θάνατο του Αντρέα Παπανδρέου και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Freddo η επί χρόνια σύζυγος του αξέχαστου Κώστα Καρρά,  Αγγελική Μπαρούτσου.

 

Η σύζυγος του Κώστα Καρρά εξομολογήθηκε πως φιλοξένησε με τον ηθοποιό και καλό φίλο της Αλίκης, το ζεύγος Λιάνη- Σπυρόπουλου πριν 20 χρόνια στο εξοχικό τους στην Κινέτα.

 

Η Μπαρούτσου ανέφερε μάλιστα το κρυφτό της Λιάνη και του Σπυρόπουλου με τους φωτογράφους στη θάλασσα, τη χρονιά που τόσο η Αλίκη όσο και ο Αντρέας είχαν φύγει από τη ζωή και ήταν νωπός ο θάνατός τους.

 «Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες.

Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τουςέδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες.

 Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Όμως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ