Αποκάλυψη Γαβαλά: Τον ερωτεύτηκαν δύο κρατούμενοι! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:26
8/7/2013

Αποκάλυψη Γαβαλά: Τον ερωτεύτηκαν δύο κρατούμενοι!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία κατάθεση ψυχής έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο μετά την αποφυλάκιση του. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στο ‘Έθνος της Κυριακής και ήταν σωστός χείμαρρος

 όπως άλλωστε μάς είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γαβαλάς μίλησε για τους 18 μήνες που πέρασε στη φυλακή, ποιοι τού σταθηκαν, τα συναισθήματα του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.

 

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και ο Λάκης είναι... λεβέντης με μυς! «Έκανα μυς παντού κι άλλαξα size στα ρούχα. Νομίζω ότι υπήρξα λεβέντης στην επαγγελματική μου ιδιότητα, για αυτό βρέθηκα πολύ εκτεθειμένος. Ήμουν πάντα λεβέντης και η φυλακή με έκανε ακόμη περισσότερο να το επισημοποιήσω» δηλώνει στην εφημερίδα.

 

Και παραδέχεται ότι μπορεί στα προσωπικά του να ήταν ένα παιδί χωρίς μυαλό, δεν ίσχυε αυτό στα επαγγελματικά του. «Ήμουν παιδί χωρίς μυαλό στα προσωπικά μου, αλλά παιδί με πολύ μυαλό στα επαγγελματικά μου. Πιλοτάρισα το δικό μου κομμάτι τέλεια. Εγώ ήμουν art director κι αυτό το έκανα πολύ καλά, αλλιώς οι τεράστιοι οίκοι μόδας του εξωτερικού δεν θα μου έδιναν τα συμβόλαιά τους».

 

Το διάστημα που ήταν στη φυλακή, στο πλευρό του είχε μόνο τρεις συνεργάτες του, ενώ μιλάει για τους ανθρώπους που γνώρισε πίσω από τα κάγκελα. «Είχα μόνο τρεις συνεργάτες που με επισκέπτονταν. Μου στάθηκαν πολύ και, πίστεψε με, ήταν αρκετό. Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν άλλο. Μέσα εκεί γνώρισα ανθρώπους που συγκλόνισαν την ψυχή μου με το πόσο αγνοί ήταν, αν και κλέφτες ή ναρκομανείς. Είχαν ένα κομμάτι καλό. Αυτοί με άγγιξαν. Απλά αυτό που θα ήθελα να κάνω, είναι να πάω σε μια σχολή κοινωνικών λειτουργών, και μέσω της ειδικής άδειας που στη συνέχεια θα αποκτήσω, να πηγαίνω να βοηθάω κάποιες ώρες μέσα στη φυλακή όσους το έχουν ανάγκη. Αισθάνομαι την ανάγκη επειδή οι άνθρωποι εκεί είναι παρατημένοι. Η φυλακή σε κάνει χειρότερο και ποτέ καλύτερο άνθρωπο» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Και οι μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κομμάτι «έρωτας» και αν ο σχεδιαστής είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.  «Υπάρχει έρωτας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι αυτός που με κρατάει όρθιο. Δεν έχω απογειωθεί ποτέ από έρωτα. Δεν έχω βρει ακόμη σε όλη τη ζωή μου έρωτα που να με κάνει να κυλιέμαι στα πατώματα. Αυτό θέλω να ζήσω πριν φύγω. Τώρα είπα όμως ότι θα αφοσιωθώ πιο πολύ στον εαυτό μου και μπορεί να τον βρω. Στερήθηκα τις χαρές του, λόγω της ακατάπαυστης δουλειάς. Τρεις-τέσσερις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευθώ και να πέσω στα πατώματα» παραδέχεται.

 

Και αποκαλύπτει το σουξέ που είχε... στης φυλακής τα σίδερα: «Στη φυλακή, είχα δύο άτομα τα οποία ήταν ερωτευμένα μαζί μου. Έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Πίστεψε με όμως, οτιδήποτε τέτοιο είναι πολύ γλυκό όταν είσαι στη φυλακή. Το έχεις και ανάγκη»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ