Αποκάλυψη: Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης στον Alpha | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:22
29/6/2015

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο της Ελένης στον Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες μέρες πριν μάς αποχαιρετήσει για καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της μάς ενημέρωσε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Alpha. 

Τώρα, έρχεται η εφημερίδα Spirto, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το "χρυσό" συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, φρόντισε να την κρατήσει για τουλάχιστον μία σεζόν, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μενεγάκη ανανέωσε για 1+1 χρόνο με ετήσιες απολαβές 450 χιλιάδες ευρώ! Μάλιστα, αναφέρεται ότι πριν 10 χρόνια, που η Μενεγάκη άφησε τον ANT1 για τον Alpha υπέγραψε συμβόλαιο 1.200.000 τον χρόνο, χρήματα που διατήρησαν και οι Γερμανοί ιδιοκτήτες που ως τεχνοκράτες εκτίμησαν πως αυτά τα χρήματα η παρουσιάστρια τα επέστρεψε στα ταμεία του καναλιού με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις διαφημίσεις που έρχονταν για χάρη της. 

 

Μετά την αποχώρηση των ανθρώπων του RTL, ο Κοντομηνάς είπε το ναι σε συμβόλαιο 800.000 ευρώ το χρόνο και φέτος στη νέα ανενέωσαη "έπεσε" και άλλο μαχαίρι, αλλά αν ισχύουν τα νούμερα και πάλι... λίγα δεν τα λες!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ