Αποκάλυψη από Άντζελα: Έχει 3 χρόνια να μιλήσει με το παιδί της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:42
6/7/2015

Αποκάλυψη από Άντζελα: Έχει 3 χρόνια να μιλήσει με το παιδί της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Άντζελα Δημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου προχώρησε σε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον εθισμό της στον τζόγο και πώς κατάφερε να τον ξεπεράσει, αλλά και για τις σχέσεις που έχει με το γιο της σήμερα.

 

«Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου και να δω τα εγγόνια μου. Είναι μια ιστορία που με στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ίσως έχει κάπου τα δίκια του. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννά ένα παιδί, αλλά εκείνη που το μεγαλώνει και το αναθρέφει. Αν το παιδί σου δεν ζει στην καθημερινότητα μαζί σου, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν γίνεται έπειτα από τόσα χρόνια να αλλάξω εγώ το γιο μου ούτε ο γιος μου εμένα όμως. Άρα είμαστε μακριά και αγαπημένοι», δηλώνει στο περιοδικό Εγώ.

 

 

Όσο για το αν της λείπουν τα εγγόνια της, παραδέχεται: 

«Μου λείπουν πολύ, όπως και ο γιος μου. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να ενωθεί η οικογένεια μας. Θέλω το παιδί μου να με αγαπά, να καταλάβει ότι π μάνα του δεν είναι η Άντζελα Δημητρίου αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα Δημητρίου ανήκει στο ευρύ κοινό. Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι στο δικό της κόσμο, στο σπίτι της με τους φίλους της, τα παιδιά της, τη μάνα της και τον αδελφό της» 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ